Vučić razgovarao s Orbanom o sastanku u Briselu, partnerskim projektima 1Foto: Instagram/buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Budimpešti, gde je stigao iz Brisela gde je održana nova runda dijaloga Beograd-Priština, sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, o kako je napisao „aktuelnim temama, sastanku u Briselu“ i „smelim“ partnerskim projektima.

 

„Sa iskrenim i pouzdanim prijateljem Srbije Viktorom Orbanom na jednoj od najlepših terasa u Budimpešti, o aktuelnim temama, sastanku u Briselu, razvoju situacije na Kosovu i Metohiji ali i o ambicioznim, zahtevnim i smelim planovima i partnerskim projektima kojima ćemo pomeriti granice zajedničke vizije ekonomskog napretka saradnje i povezivanja naše dve zemlje“, napisao je Vučić na svom Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

Vučić je danas posle sastanka u Briselu doputovao u Budimpeštu gde će prisustvovati večeri koju predsednica Mađarske Katalin Novak organizuje povodom pete Budimpeštanske demografske konferencije. On je najavio da će razgovarati pored Orbana i sa predsednicom Novak, kao i sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevom koji prisustvuje današnjoj demografskoj konferenciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari