Vučić sa Irinejem razgovarao o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Dobro je sto postoji jedinstvo crkve i drzave oko pitanje od velike vaznosti za nasu drzavu i nas narod! Pitanje KiM je slozeno i kompleksno, ali jasno je da postoji teznja za postizanjem resenja!

  2. Patrijarh i predsednik, dva odgovorna coveka koja radi u interesu naseg naroda. Dobro je sto se crkva i drzava konsultuju oko kompleksnih pitanja.

  3. Lepo je videti uzajamno poštovanje i dobri odnosi države i crkve ukazuju na stabilnost države. Poklon je originalan, raduje me kada znam da SPC i država imaju međusobnu dobru saradnju, jer je to od velikog značaja za našu bolju budućnost.

    1. Ko nas je kleo, nije dangubio. Ovi su ta nasa bozja kazna i velika kletva! To je par snova , kreatori Zlatnog doba srpske more!

  4. Bas prijatno videti zajedno unistitelje Srpskog suvereniteta i drzave, ekonomije, duhovnosti, vere i nade.

  5. Drago mi je da vidim da se crkva i vlast odlicno slazu, postuju i ispomazu, to je za svaku pohvalu.Sloga kucu gradi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.