Vučić sa Sorošem o civilnom društvu i jačanju mira i stabilnosti regiona

Ostavite komentar


  1. A gde su „“Soroševi plaćenici“ Jeremić, Janković, Đilas? Zašto ćuti DJV? Krle 22 reaguj pod hitno!

    1. Svi su oni Sorosevi placenici, i pozicija i opozicija, svi posle Milosevica. I Klintonovi su Sorosevi placenici. Eto ti odgovora.

  2. Pa sta bi od Sorosevih placenika?Imali smo ovde danonocne debate na pinku kako Soros rusi drzavu i placa narod da naprave neki scenario sta ja znam Makedonski ili Ukrainski…Jel bi se vodja botova usudio da objasni nama koji nismo za vlast a mislim da mu je to duznost jer je na mestu predsednika i licno optuzivao narod koji nije za njega da su placenici,sta se to desilo da je od Sorosa izdajnika i rusitelja drzave dosao na to da su dobri na prst u b…?Duzan je da objasni jer su javno optuzivali i bunili narod kao i stvarali paniku sto je krivicno delo pa neka sada lepo objasni.Kakva mu je racunica?I jel sada mi koji nismo za njega a bili Sorosevi placenici moramo sa vratimo novac koji nismo ni dobili??

  3. Upravo na RTS-u prećutano ovo što lepo piše u Danasu-da Soroš pomaže isključivo Rome u Srbiji. Dakle šaner iz Čipuljića sumnjive genetike pošto jako liči na Fahri Musliua, došao u Beograd sa antiustavnih razgovora sa tačijem u Beču uz savetovanje Toni Belra i sada priča sa Sorošem i referiše šta je pričao sa Tačijem. malkice je rekao RTS-u da se prećuti da se radi o ubrizgavanju love u obojene. Ostaje pitanje kada će se svadjati sa upaljenim kamerama, tj sa Djilasom, Jeremićem i Jankovićem pošto sa Srbima koji ga ne vole i koji imaju argumente protiv njega nije pričao ima šest godina. Puko si šaneru.

  4. Samo smireno, … nema niceg nenormalnog ovde, … treba vas sve psiholoski pripremiti za fotografiju zagrljenih Vucica i Tacija ispred novootvotene Ahtisaristanske ambasade u Kosovskoj ulici …

  5. Srbija se zalaze za mir u regionu a ono sto EU mora da posmatra ko je taj koji stalno narusava stabilnost i ko stalno provocira ,e takvu drzavu treba opomenuti ili kazniti nekim razumnim sankcijam.

  6. Pitanje je jasno ,koliko jos Srbija mora da trpi provokacije drugih drzava u regionu i stalnu krivnju da je ta ista Srbija jedina kriva za raspad bivse Jugoslavije .

      1. Bot je to, bitno da mu je objavljen komentar u Danas-u. nema veze sto je zalutao. On je svoj zadatk zavrsio i ceka ga sendvic, sok i jedna crvena.

  7. Romi su druga po brojnosti nacionalna manjina u Srbiji. Susreću se sa diskriminacijom u svim sferama društvenog života. I Romi moraju da se potrude da se više integrišu u društveni život, a ne da preferira egzistiranje na ivici zakona.

  8. Sve bitne teme su vođene na ovom sastanku . Mir i stabilnost u regionu iznad svega ! A , jako je bitno i pomoći Romima da se integrišu u društvo i razbiju predrasude koje o njima vladaju !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.