Vučić sa Vasilijem Nebenzjom: Odlučni smo da se svim političkim sredstvima suprotstavimo presedanima

Ostavite komentar


  1. До јуче се АВ правдао пријатељима са запада да се случајно сретао са Русима а сада тражи помоћ?

  2. Pokazao je nebrojeno puta,sta je nekultura i primitivizam.Svet se njemu podrugava i ismejava ga,sto on smatra za komplimentima.
    Nema Srbija neprijatelje van svojih granica,oni su tu unutar i truju narod sovinizmom i ponizavanjem pred celim Svetom.Video je av kako i drugi znaju da lupaju pesnicom o sto,i kako drugi znaju da mu kazu u lice da to sto ti kazes nije istina (novinarka cnn-a).To svi mi znamo,sve njegove mane bez ijedne vrline,pa sada je doslo vreme za naplatu svega sto je radio i radi taj ulicar.
    Razmisljao sam,dali je resenje da se posalje na neuropsihijatriju,i dosao sam do zakljucka da mu ni to nebi pomoglo.Jedino je Zabela njegov spas,jer on vise ni sam sebi ne moze pomoci.Zato,skratimo muke i sebi prvenstveno a i njemu,i glasajte narode pametno na sledecim izborima.

  3. Djak se konsultuje sa svojim mentorom o onome sta treba da se kaze…jadno…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.