Vučić sa ženama o alimentaciji, Ceca ga podržala

Ostavite komentar


  1. Vučić i žene……eh, to je tužna priča. Ni režirani predizborni scenario sa kamerama i mnoštvom dama ne pomaže baš mnogo.

  2. Mislim da svako mora da iznese svoje obaveze i da deca ne treba da ispataju!Kazne i sankcije moraju postojati ako neko izbegava da placa alimentaciju.Mislim da ce Vucic po tom pitanju dosta uciniti!

  3. Blazen medju zenama. Dopao mi se gest kada je poklonio svim zenama po ruzu.

  4. Očekujemo nastavak – vučić sa muškarcima, šreder, bler i klinton ga podržali.

  5. Pazi. Čovek za žene a svoju izguro zarad sebe (tj. reći će on, zarad Srbije).
    A, gle predstavnicu srpskih žena. Ona koja se bavila i odgovarala zbog nezakonitih
    poslova. Kakva je ova naša Srbjadija, jadnija ne može biti.
    A premijer je, evo, i mogući turbo-folk predsednik. Ok, pravili smo se da to ne vidimo,
    od toliko toga što on jeste, a sve je, i od svega nam je muka.

  6. Problemi alimentacije,nasiljem nad zenama i dodeljivanje starateljstva nad decom su samo deo problema sa kojima se bore i susrecu svakodnevno zene u nasoj zemlji. Zato verujem da ce Vucic uciniti sve sto je u njegovo moci da pomogne koliko god moze.

  7. Odavno je drzava trebala da zauzme ovakav stav, i das se zakoni postuju u celosti a nasilnici i oni koji zanemaruju porodicu udalje i nje. Sada kad Vucid to hoce da sprovede u delo javljaju se on koji su to trebali da urade jos pre 15 god. Nije mi jasno zasto stalno svaki vucicev potez komentarisu kao da je to upereno protiv njih, a ne onako kako i jeste u cilju zastite stanovnika/ca Srbije, vladavine prava i poboljsanja uslova zivota za sve nas.

  8. Tane: Na žalost neki roditelji zaboravljaju svoje obaveze prema svojoj deci pa ih sudovi moraju na to da ih podsećaju.

  9. Igor Marinkovic:Majke znaju , ali na žalost neki očevi to ne znaju ili neće da znaju.

  10. Kakav cinizam. Vucic bahati nasilnik nasao da podrzava zene a Ceca ga podrzava. Gde mi zivimo i ko nam je elita. Prava turbo folk drzava. Nadam se da nece jos dugo!

  11. ceca… vucic… pametnom dovoljno. da smo normalni ovih dvoje bi bili na teskoj robiji.

  12. Zastita zena od porodicnog nasilja,alimentacija i niz drugih diskriminacija mora se zastititi strogim zakonom i hitnim postupkom,zene su nase blago i trebamo ih maksimalno zastititi.

  13. Zene kao izvor zivota zasluzuju da dobiju mesto u drustvu barem ravnopravno sa muskarcima.

  14. Цеца Ражнатовић: Александар Вучић је први политичар ког сам јавно подржала

  15. Ovaj podržava sistemsku diskriminaciju očeva koja je masovna u srbiji.

    uškarci, znate šta vam je činiti.

  16. Ljudi,tesko nama! da li vidite sta nam rade,i kako prave drzavu za sebe i svoje poltrone.ili si sa njima,ili si neprijatelj! pokori se,ili ces biti unisten. To je poruka ove vlasti

  17. Zanimljivo, umesto da prica o porodici on prica o alimentaciji…ipak je on samo lepa reklama na praznom ducanu…turbo-folk politicar….

  18. Mafijašica i kulov koji se dokopao vlasti. Sramota za ovu zemlju koju su preplavile seljačine koje ne znaju da se potpišu. Dosta mi je više da mi 20 godina govore da sam izdajnik oni koji bi u svakoj normalnoj zemlji bili na margini društva svojom zaslugom.

  19. Pobogu botovi pa uzivajte dok su "vasi" na vlasti i dok je Ceca van zatvora. Sta se prepucavate po opozicionoj stampi?

  20. Posle ovoga moja zena odlucila da ne ide vise na koncerte Zeljka.Postao je stvarno jadan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.