Evropa steže obruč oko Vučića: Sagovornici Danasa o zahtevu EP da se Srbiji ne odobre sredstva ako ne uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Sankcije (ekonomski rat) su vaznije od demokratije. Sve u duhu EU vrednosti. Da covek poželi kraj ovakvog sveta.

  2. Mi se pridruzujemo zadnjih 30 godina uvek neki novi uslovi…Ne treba se gurati tamo gde nas ne zele. Isto taj novac nije besplatan. Nemojte se zanositi da ce neko da nam sipa novac bez razloga. U se I u svoje kljuse. A da nam je potrban bolji lider, to se ne dovodi u pitanje.

  3. Briga eu za Vučića, Srbija i Rusija su cilj. Ali, malo morgen, berlin i london su gotovi

  4. I niko ne zeli da kaze da je „masterplan“ takav da nikada i ne udjemo tamo (sto ima i odredjene prednosti), ali politika uslovljavanja se mora nastaviti…

  5. Sankcije Rusiji, priznavanje Kosova i da se izvinimo što su nas bombardovali pa će da razmisle o prijemu u EU.

  6. U Srbiji se mora odrzati referendum oko pitanja da li zelimo uclanjenje u EU ili ne.

  7. O Kakvom stezanju Evrope oko Vučića govorite. Nema tu nikakvog stezanja jer Srbija i dalje vodi svoju samostalnu politiku.

  8. A kakve veze ima činjenica što Srbija neće da uvodi sankcije Rusiji sa izborima koji su održani u decembru prošle godine. Nema nikakve veze.

  9. „Vrednosti Evropske unije, demokratija i vladavina prava“, kaže istraživač. ‘De to nađe istraživač, leba ti?

  10. Ako na svaku pretnju budu reagovali onda će da stigne uskoro sledeća: Kosovo, R. Srpska su sledeći. Zatim sankcije Kini.
    Polako, rat bi mogao da se završi ove godine, pa će ta pomoć da dođe par mjeseci ili godinu kasnije.

  11. Mi bi da uzmemo pare iz EU , a onda da im pljunemo u ruku.Kakav smo mi to pogan narod?

  12. Ne steže se obruč oko Vučića već oko Srbije i nas koji živimo u njoj. Mi ćemo platiti cenu sulude politike ovog maloumnika. Uostalom, kao i uvek kroz istoriju.

  13. Ma bravo! Sada je stvarno jasno koliko sve ima veze sa izborima u Srbiji. Nazalost nasa opozicija namerno ili nenamerno ucestvuje u ovome.

  14. Njemu,njima i ne trebaju pare iz EU. Nagombali su se već prvog dana vlasti. A narod navikao na korenje i pravi med od skuvanog maslačka. Lojanice i u zemunice!

  15. Ko ovo pise?Obruc oko Vucica?Valjda oko Srbije kako su uvek i radili.Za nas su bili samo kad je trebalo da izginemo.E,sad?Ako se radi o komunistima onda mogu da razumem.ONI SU UVEK BILI PROTIV NAS.Sve dok nisu okupirali Vracar i Dedinje.

  16. Sta uradi opozicija. Valjda ce biti njima i njihovoj deci bolje, kao da ne zive u Srbiji.

  17. Ako uvede sankcije Rusiji ona nigde nije pristala jer kako verovati EU koja ne prestaje sa uslovima u zadnjih 30 godina. Nisu pouzdani partneri i vole da ucenjuju. Rusi nisu takvi. Rusi se bore za svoju zemlju da je vrate.

  18. Spoljnu politiku EU može da vodi svojim članicama , ali kandidatima koji decenijama čekaju i verovatno nikada neće postati je bezobrazno i bolesno ! Kod nas samo vlast mora biti promenljiva , uništiti korupciju i lopovluk i EU nam ni ne treba onda.

  19. Oko koga se steze obruc ne zamajavajte vise ovaj narod pa nije ovo 5 nemacka ofanziva pa da se steze obruc u 2 sv. Ratu a vi ste kao oni koji su sluzilu namcima a zba se koji su oni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.