Predsednik se obratio naciji: Objasnio zašto nije potpisao ništa u Ohridu i šta neće implementirati

Ostavite komentar


  1. Ludilo.Pred nasim ocima pravi se sporazum a ne potpisuje se nista jer je potpis bolan za Srpski narod.Tek sada idu crni dani za ovo sto je ostalo od Srbije.

  2. Poligraf?
    Cekam analizu dr.Raskovic – Ivic i profesore Pravnog fakulteta za USTAVNO PRAVO.

  3. Da verujemo osobi koja kaže daa svakih 10 sekundi pogine u Americi jedan perač prozora?! Pa to samo oni njegovi pacijenti sa članskom mogu

  4. Kazu 2 svedoka jedan mertav a zamisli koliko svedoka ima Vucic za sporazum ceo svet sve ga pozdravlaju ko vise vredineki potpis koj niko nije video ili video koja obilazio ceo svet Budallastina nema kraja???!!!!!

  5. Moj presedniče žao mi je što Vas boli desna ruka .Znam lek zove se ŠTRBCI MALO POJAČAN SA BREZOVICOM.Odlično deluje i meni bi malo koristilo imam reomu baš na desnu ruku, bilo bi mi lakše.Poštovanje od srca.

  6. Јел постоји српска реч за „имплементирати“?

  7. Meni nije jasno zašto ova ekipa iz EU dozvoljava Miloševićevom ministru da ih zamajava.

  8. Tekst je usaglasen. Prema medjunarodnom pravu znaci da je prihvacen. A Lajcak sporazum jasno komentarise da se prihvata u celosti znaci I onaj deo o ulasku Kosova u UN sto je I cin priznanja

  9. A da neki novinar na konferenciji za štampu priupita pod čijom će ingerencijom (nadležnošću) biti ta „čuvena“ ZSO? Ne biva to u zemlji Srbiji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.