Vučić sa Putinom i Lukašenkom u Pekingu: Postignuto mnogo konkretnih rezultata

Ostavite komentar


  1. Lepo drustvo.Sve gori od goreg diktatora.Steta sto nije t Kim Jong Un i Staljin !

      1. Nece biti Simo, priupitaj njihove sunarodnike, Vole Srbi cvrstu ruku I korupciju vise nego rodjene majke.

      2. Zato vidim svi hrlte kod tih „diktatora“,šaljete decu na školovanje, štedite u njihovoj valuti.To se poštovani Simo S. zove dvostruki moral, po kome smo mi srbi svetski poznati. Dva srbina a tri mišljenja ili ti jedno misli,drugo govori a treće radi.

      3. Fali mega vest godine..Da je Prepodobni..hokejasu Putinu..pokazao fotografije pocetka gradnje gasovoda Turski tok kroz Srbiju…!!!!!!Alo….to ne postoji..ni na fotkama..Covek fijuknuo nacisto..ozbiljna sifra..auuu

  2. Nadamo se da Rusija ima pametno resenje kako bi se resio problem sa Kosovom, nase prijateljstvo je ogromno kao i podrska ove drzave, zahvalni smo sto nam uvek pomaze.

  3. Samo neka se on drźi Lukaśenka, Putina, Erdogana, Asada… Daleko ćemo dogurati. Misli da će tako sebi produźiti vlast..

    1. Svi ovi što si ih nabrojao, sem Turske ali ne Erdoganove, niti su nas bombardovali, niti zemlju rasparcali i što se tiče Asada možemo se povesti njegovim primerom i u slučaju da prestanu sve opcije mirnog rešenja KiM problema pozovemo Rusku Federaciju da povratimo suverenitet nad celom teritorijom Srbije.

  4. Je li bas mnogoooooooooo rezultata. Kad je u putanju AV, nema malo, ima samo mnooooogooooooooooooo.

  5. Ovaj arogantni veseljak uporno trpa prst u oko Zapadu, a okruženi smo „Zapadom“ – EU i NATOM. Vala, zahvaljujući Vučiću izgubićemo Kosovo u definitivno. Čovek umesto da se vodi političkom mudrošću, on se razbacuje radikalskim inatom. Ode mast u propast. Sačekajmo još malo.

  6. samo odrzavati to prijateljstvo i na pravi nacim iskoristiti mogucnosti koje nam nudi rusija i belorusija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.