Vučić i Čović razgovarali o unapređenju saradnje Srbije i BiH

Ostavite komentar


  1. Srpsko-hrvatski dusmani Bosne, eto, zale sto nije bilo bosnjackog predstavnika? Bagro, pa vi zelite smrt Bosne, a nestanak Bosnjaka ! Znamo to, opet bi vi Bosnjake u logore, progon, etnicka ciscenja i streljanja do potpunog genocida! Ali ste glupi, zavrsicete gdje zasluzujete, crkotine jedne! Vi ste dusmani , prije svega vlastitim narodima, vidi se sta im ucinili od zivota za ovih decenija, pa sta mogu ocekivati ostali? Za utjehu je da vam satanse ideje krepaju kao sto cete i vi sami, ako se sami ne pokoljete izmedju sebe oko Krajine, Slavonije, Primorja, sto je svakako final vaseg “ razumjevanja „. To vas sleduje, svakako.

    1. Koga “ nas“ ? Molim Vas da se ograničte na ovog nacionalistu i politikanta , kome se ruši tlo pod nogama i koji je spreman na sve, pa i nacionalističke skandale sa promoterima tzv. Herceg Bosne..

      Građani Srbije većinski nemaju ništa protiv države BiH i Bošnjaka , koji žive i u našoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.