Vučić se večeras obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Nije on za baš sve kriv, npr. nije kriv za …, hm, samo malo …, dakle, može se reći da nije kriv za pomračenje Sunca ove godine!

  2. Ju! Baš se radujem! Davno nije bio na televiziji, u frižideru, rerni… Sve će konačno da nam objasni.

  3. Dolaskom SNS-a i AV, na vlast, zapad je dobio odresenje ruke da uredjuje spoljnu politiku Srbije . A MMF nam uredjuje monetarnu politiku, naravno to nije mogao dok nisu doveli ove na vlast. Dokle god su KOOPERATIVNI dotle ce imati podrsku Vasinktona i MMF-a. Posle ce ih pustiti niz vodu.

  4. Obraća li nam se kao predsednik, premijer, vrhovni komandant, šef tajnih i javnih službi, kao kralj, car, sultani ili Bog. Kako?

  5. Živ nisam do večeras. Baš da vidim kako će predsednik da pegla podršku Haradinaju. Već nazirem da će krivicu prebaciti na Jankovića, ostaje nam da vidimo modus operandi iliti kako će to učiniti. jer unapred znamo predsednik je bezgrešan, takav je rođen.

  6. Ludilo ovog čoveka,ako se čovekom uopšte može zvati ovaj i ovakav nesoj, nastavlja se i traje svojim punim,najjačim intenzitetom. Ja prosto ne mogu da verujem s kakvom lakoćom i spokojem mi pristajemo da potpuno oguljenu, jasnu i očiglednu nenormalnost i poremećenost,razne podlosti i podmuklosti,bezbrojne laži i nepravde,do sada neviđenu bahatost,nevaspitanje i bezobrazluk najgore vrste kojima nas svakodnevno,nesebično i obilato daruje "naš mesija".Sve to prihvatamo kao nešto sasvim normalno,neizbežno i podrazumevano. Danas ćemo opet imati priliku da čujemo sultanove patetične tirade i hvalospeve posvećene samom sebi o njegovom besprekornom poštenju i čestitosti,o sizifovskom radu,nadljudskom zalaganju i pregalaštvu koje je,naravno, rezultiralo sveopštim blagostanjem i najboljim rezultatima u svim aspektima našeg života, nezabeleženim i nezapamćenim, kako u našoj tako i u kosmičkoj novijoj istoriji. Čućemo verovatno,u momentima kad se naš faraon razbesni i pogubi u žučnoj svađi i raspravi sa samim sobom,kako je on neshvaćen (kao uostalom i svi geniji kroz istoriju) jer je daleko ispred svog vremena i nedovoljno voljen i poštovan,a kako smo,sa druge strane, svi mi lenji i glupavi,nesposobni,nedovoljno zahvalni, i samim tim nedostojni njegove božje milosti,anđeoske dobrote i grandioznih podviga. Svakakvih se neočekivanih i do juče nezamislivih čuda nagledasmo u zemlji Srbiji poslednjih godina,meseci i dana. Tako nedavno dočekasmo i nestvarno lako se privikosmo na poslednje i najveće čudo – da nam se vođa naprasno pobratimi sa srpskim krvnikom,koljačem,zločincem i kriminalcem haradinajem,inače dojučerašnjim ljutim neprijateljem,pa ga još glasovima onih "svojih" kosovskih Srba (oni drugi koje nije podržavao nazivao je "haradinajevim") ustoliči u premijersku fotelju. Ej,vučić haradinaja!!! Da li je neko mogao i u svojim najkošmarnijim snovima,u najgorem bunilu i ludilu zamisliti ovako nešto pre samo mesec dana!!!??? Može li neko da zamisli šta bi uradio i kako bi na ovako nešto reagovao onaj nekadašnji radikal vučić da je to svojevremeno uradio npr. Tadić,Koštunica ili pokojni Đinđić?
    Bojim se samo da ćemo se mi tek nagledati svakakvih čuda i na koncu platiti izuzetno visoku cenu svom ovom ludilu.

  7. O tome da će propasti i da Srbiju uvode u siguran bankrot, uopšte ne treba sumnjati. Ostaje samo veliko pitanje na koji način će se sve to dogoditi i zato opominjem građane da budu suzdržani u davanju ekstremnih izjava, jer za to nema više nikakvog razloga, pošto je jasno da se Vučić suviše prekombinovao u svojim lažima i da je sam sebe doveo u politički ćorsokak iz koga ne može više da izađe bez velikih posledica po njega i sve koji su ga tapšali, hvalili i koji su mu se divili, ali koji prvi, već je to uveliko počelo, okreću ćurak i izdaju onoga koji nije više miljenik moćnih gazda iz Brisela i Vašingtona.

  8. Ako bi predsednik počeo sa 2 dnevnikom RTS stigli bi i basket da pogledamo. Ne, ne, ni voditelj mu nije potreban, Predsednik će to bolje i brže sam. Dnevnik predsednika – šta će vam bolja poslastica. Neprocenjivo.

  9. @ Realista – Bilo bi dobro da ugasiš struju bar celom kvartu ako već nemožeš (bar) celom gradu!

  10. I ako 80 odsto mladih kao razlog za odlazak odavde, navode činjenicu da ne vide da će u zemlji uskoro biti bolje, odnosno ne vide vlastitu bolju budućnost, i kao razloge navode: "nezadovoljstvo uzrokovano političkom situacijom, bezperspektivnost, prisustvo korupcije, nezaposlenost, te tajkunsku vladavinu seoskih biznis đilkoša, nezadovoljstvo poslom i primanjima".
    Vučić bi umanjio ovaj egzodus kada bi ove mlade ubedio da ostanu ovde i da se zajena borimo protiv ovog zla za bolju budućnost.
    Verujem da ova goruća pitanja Vučić neće ni pomenuti.

  11. Hvala na obavestenju, jer moja malenkost nema zeludac za njegove monologe i vredjanje intelekta gradjana Srbije.

  12. On se obraca javnosti vec od 2012 godine tri puta dnevno. ovoga puta hvala na upozorenju , moze da se obrati , mene sto se tice svojim politickim vazalima i botovima.

  13. Veceras u 20 casova serpe lonce i kutlace i udri narode ! Mi na Vracaru smo vec spremili instrumente.

  14. Pa, izgleda da u Srbiji nema opozicije koja bi mogla nesto da ucini sa nasim vodjom tj. da ga skloni. Mozda je vreme da se narod pobuni protiv ove tiranije i da masovno izadje na ulice, jer AV kao ni Milosevic, nece dobrovoljno otici vec mu narod mora pomoci u tom cinu. Demagogija, patetika, samo hvalospevi…. to mora prestati.

  15. Veštačko podizanje tenzije kako bi se izgladnela i osiromašena raja držala u napetosti i zaboravila na creva koja krče.

  16. Daj, samo daj, još demagogije i laži gospodaru, nikako ne prestaj – jer tu je onda kraj – i zato samo daj ne prestaj….

  17. Морам да питам комшију који гледа ријалитије шта је вучић причао на ртс-у , јел срећом више не гледамо ни ртс,heppy, а нарочито пинк , па ни студио б ,…, но има шашавих па ћемо чути шта је сада слагао!! Никада нешто овако што стиже од Председника државе неће бити и интересантно и смешно! Али шта је ту је , ето мора да се трпи!!

  18. Ima li RTS nekog novinara od integriteta? Koji pored integriteta ima "Cojones" (ko slonovo uvo) pa da iščupa bar delić istine od predsedničkog monologa?

  19. Vucko je definitivno usao u istoriju kao izdajnik, istoricari su uvek nacionalisti pa makar pisali istoriju od pre 200 godina, dakle, deca ce sledecih 500 godina uciti da je Vucic bio izdajnik.
    Podrzavam sve bolje odnose sa arapskim i ostalim zemljama kao sto je Bosna, ali ulazak Srba u kosovski perlament je neoficijelno priznanje Kosova koa drzave a Vucicevo opravdanje je jevtin izgovor: Srbi ce tako da sprece formiranje vojske Kosova.
    Pro evropska opozicija bi i sama ovo uradila da su na vlasti, tako da nemaju sta da prebacuju Vucicu. Ovakav Vuckov potez je rezultat nemackog i americkog pritiska na Vucica.

  20. Ozbiljno je pogrešio tajming (gde su mu savetnici?) jer večeras se igraju mečevi (u 4 grupe) fudbalske Lige šampiona. To mnogi fudbalski zaljubljenici ne propuštaju pa će gledanost Njegovog najnovijeg TV izdanja prenemaganja, patetike, demagogije,………… biti znatno manja. Šteta!?

  21. Ajoj. Pobogu, zar opet? Ubiće nas svakodnevnim lažima i davljenjem. Idem da upalim sveću! Možda bude žešća oluja pa nestane struje, da ne bude prenosa. Bože nam pomozi.

  22. ON se obraca JAVNOSTI. Pitam se "KOJOJ JAVNOSTI" – mozda samo svom birackom telu i SNS-SPS Izdajnickom i lazljivom esalonu. Nama SLOBODNIM i SLOBODNOMISLECIM GRADJANIMA SRBIJE, nema potrebe da se samokrunisani i samoljubivi Despot u pokusaju, nema sta da se obraca, zasluzuje iskljucivo PREZIR i GADJENJE uz komentar "NI TVOJA NECE GORETI DO ZORE"!

  23. Daje ostavku garantovano!Uvideo da nema pojma nisačim,pa hoće da poštedi srpski narod daljeg propadanja!
    Što je dedi milo,to mu se i snilo!Taj će do kraja da se pravi "pametan",dok sasvim ne propadnemo,a onda će za to da okrivi nekog drugog!

  24. Čuvši za ovu vest, moj komšija Sima (inače opasan prorok) ne izdrža da ne prokomentariše – u svom stilu: Ma,….. posmatram Ga duže vreme, mučan je, tužan, neraspoložen, utučen,……. pa sve nešto slutim da će On večeras (ne daj Bože) da ponudi svoju ostavku na funkciju i da to obnaroduje svojim podanicima. Hmmm!!?

  25. Sa leve strane Ramus Haradinaj, sa desne Hasim Taci dok se drug vrhovni komandant obraca, red nalaze da njegovi ratni komandanti, a danasnji koalicioni partneri budu tu!
    erdita!

  26. A sa kim se vodi "unutrasnji dijalog"? Ko su ucesnici, da nije sa samim sobom. Meni juce Vucic iskoci iz frizidera oce da pricamo o Kosovu!

  27. Problem sa našim političarima nije u tome što su oni nemoralni lažovi, nesposobni diletanti i bedni bezkičmenjaci, već u tome što su oni kriminalci. Vođe ozbiljno organizovanog kriminala koje štite političke i državne funkcije. Dakle, sve je po zakonu, legalno i legitimno. A možda i grešim. Možda samo sanjam. Nije da ne podseća na košmar.

  28. Одјек његовог монолога чуће се до неба,до савамалских "шупа".Док ће хоризонтално пробити зид двојке.Чак је и корејански Ким укључио радио.Тражи квалификованог Шиптара за преводиоца.Може и неко Бабон или Милов ако зна матерљи и кинески Језик!!!

  29. Veceras zbor za sve zombije (biracko telo SNS)jer ce njihov voljeni guru sve potanko objasniti,jezikom koji samo oni mogu razumeti.I imate da sve mazohisticke ljubavi izrazite prema onom ko vas svrdla u zdrv moozak a vi ga sve vise volite.Srecno vam bilo,nikad s ne povratilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.