Vučić skida Mandića Đukanoviću s leđa

Sagovornici Danasa o odnosu predsednika Srbije prema Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Kaze Natasa Micic nesto,osoba koja je bila u vlasti kada je Crna Gora otisla iz SCG,o pogresnoj politici prema Crnoj Gori.Trebala je mozda da se odcepi CG,to je njihovo pravo,ali posle toga su odnosi jako losi prividno,da li je Vucic kriv za to ? Nisu losi odnosi bili sa Saricima i ostalima,koji su kupovali i privatizovali po Srbiji,pa kada su podignute optuznice brze bolje su se svi iz vlasti sklonili od njih. Sa mafijom se moglo,a sa politicarom i odnosi medju narodima to nije moglo,i za to je Vucic kriv ?

  2. E moj Mandiću našao si kome da se požališ ja nisam čuo da je Vučić ikada pomenuo srbe u Crnoj Gori. Tek pošto je patrijarh rekao da srbi u CG žive gore nego u NDH čuo se prvi komentar onako preko volje. Ako mu budete trebali da ostane na vlasti ima Vas na umu.

  3. Cim su u prvoj recenici nabacane fraze tipa „velikosrpsko“, „zlocinacko“ i slicno, zna se odmah da je autorica Snezana Congradin i sasvim je nepotrebno citati dalje posto se tacno zna u zarez ostatak teksta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.