Vučić: Spreman sam za teške odluke, ali moraju biti kompromisne

Ostavite komentar


    1. Nije „Ina“, ali jeste jedan od većih problema. Najveći problem su nam sve vlasti u Srbiji u poslednjih više od četvrt veka koje su, svaka na svoj način, kreirale, pored mnogobrojnih ostalih – treba li ih nabrajati, i pomenuti problem. E, sad, ako sledimo neku logiku, koja kod nas najčešće nema validno značenje, da vlast (bilo koju i kog nivoa) bira narod, onda nije teško izvući zaključak u kom grmu leži zeka. Sve ostalo su samo posledice predhodno rečenog i tu se krug zatvara. Ko želi da razume, shvatiće.

  1. Narode, hajte da pomognemo ovom jadnom čeveku, opet će raditi po 25 sati i opet neće imati vremena za spavanje i hranu !?

  2. Voleli bi da ove godine Kosovski cvor bude rešen. Slazem se i razumem a i vidim da je to teško i krajnje neizvesno. Pomaka nema. Nadam se da ce reakcije uslediti i da ce se neki koraci preduzeti, sto samo otvara modus da se do normalizacije dijaloga stigne

  3. Od ozbiljnosti,tvoje,nema ni ,,O,,.Tvoja jurnjava od jedne televizije do druge,te od jedne konferencije do druge,stvara samo inflaciju govora.Kosovo nije mera resenja problema koje ima Srbija.Drzeci temu Kosova kao osnovni problem Srbije,dovesces zemlju na rubu propasti.Tvoja jurnjava i uljizanje od Putina do Si Djipinga,ne resava probleme Srbije,pa ni Kosova.

  4. Gospodin se pojavljuje u svim medijima sa jednom te istom pricom o Kosovu a trebao bi da shvati da Kosovo nije jedini problem koji muci ovu nasu Srbiju i njen narod.Volim Kosovo ali mi je jasno da garnituri koja trenutno vodi Srbiju,narocito Aleksandru Vucicu ponavljanje jedne te iste price o Kosovu, sluzi da se skrene paznja nezadovljnom narodu sa mnogobrojnih ekonomskih i drugih problema koji ih muce.Karakteristicno za nase politicare je da mnogo pricaju umesto da vise urade, pa su rezultati nezadovoljavajuci.Savet gospodinu , njegovim ministrima i poslanicima je da cesce koriste izreku „Cutanje je zlato“kada nemaju nesto pametno i korisno da izjave za Srbiju i njen napaceni narod

  5. Lepo ti je bre otac govorio-zar moras bas sve ti. Odmori malo, i ovo sto si radio dosada je previse. I u delu, a narocito u NEDELU treba imati meru.

  6. Najteža njegova odluka je da dobrovoljno ode na hospitalizaciju u ustanovu zatvorenog tipa. Ta hospitaliz
    acija, naravno, ne ukida njegovu krivičnu odgovornost za sve što je učinio Srbiji, od početka devedesetih godina do danas.

  7. Tvoje ‘teske odluke’ Vucicu su da li ces opet nazad kod Seselja ili ne. A narodu daj REFERENDUM o Kosovu i EU,pa ces da vidis sta je’laka odluka’!!!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.