Vučić: Srbija će kupiti oružje od Izraela i otvoriti misiju u Jerusalimu

Ostavite komentar


  1. Vojnici rade za 300 € a on zamazuje oci stalno pricajuci kako kupuje neko oruzje .Bruka

  2. Srbi i Jevreji su imali mnoge tragicne periode u istoriji. Verovatno i zbog te cinjenice se dva naroda odlicno razumeju i veoma uspesno saradjuju.

    1. Kupovina oruzija obecava mnogo sto sta sto se dice bezbednosti nase Zemlje.

  3. Takv stav prema jevrejima i Izraelu može da bude Srbiji samo od koristi.

    1. Nema potrebe, imamo nacionalne televizije nad kojima možemo samo da plačemo… A one bi javile o suzama radosnicama koliko nam dobro ide… Zlatno doba…

    1. Kad smo vec kod sirenja vi ste rasirili svoja du***a do neslucenih razmera i ista su vam zinula na lovu koju kradete nemilice gde stignete a oruzje je izgleda top 1 na vasoj listi.

  4. Aleksandar Vucic odlucuje o svemu a narod u Srbiji kao i da ne postoji .U Srbiji sve cveta, tece med i mleko a veliki deo naroda zivi u siromastvu pretura po kontejnerima i pita se da li oruzje koje ovaj gospodin zeli da uvozi njegovim novcem iz Izraela moze da se jede.Sve je njegova zasluga kako zaljubljenici u fotelje i funkcije znaju da izjavljuju u horu i ocigledno je da im je udobno.Njegova je zasluga sve sto je uradjeno u Srbiji ,sto su uredjene javne finansije kako je na forumu na Kopaoniku izjavila guvernerka Jorgovanka Tabakovic.Ako je sve njegovom zaslugom uradjeno da sve cveta u Srbiji i tece med i mleko onda su bespotrebni mnogi funkcioneri i funkcionercici iz njegove stranke i stranaka njegovih koalicionih partnera ,i bezpotrebno se trosi novac naroda u Srbiji koji samo mora da placa a ni o cemu se ne pita, kad sve to moze on sam .Ne zelim da se novac trosi na oruzje zelim da se trosi u zivot dostojan coveka a ne zivot u kom je veliki broj stanovnika Srbije jedva prezivljava.

    1. Narod Srbije je ogromnom većinom glasova izabrao Vučića da ga predstavlja u zemlji i inostranstvu upravo iz razloga što u njega ima bezgranično poverenje a koje se steklo kroz njegov rad u interesu građana i Srbije, upravo zbog toga što je Srbiju spasao od bankrota, građanima stvorio pristojan život i Srbiji vratio ugled u svetu.

      1. Bravo Milice. Za ovu izjavu bićeš u najmanju ruku na listi za mesnu zajednicu. Ups, nisu izbori za mesne zajednice?

  5. Bravo predsednice ponos Srpskog naroda , najbolji drzavnik u istoriji Srbije….

      1. Ja obožavam sendviče, može dva za ovu izjavu – Jedan i jedini, za sva vremena, naš najbolji predsednik Vučić !

  6. Mirovnim sporazumom sa Palstincima, dogovoreno je da glavni grad bude Tel Aviv. Tramp je u svojoj apsolutno odvratnoj politici prema Palestincima izazvao odijum kada je otvorio ambasadu u Jerusalimu. Da li iko ovde zna da su Palestinci proterani sa svojih teritorija, i da podrzavanje izraelske okupacije, znaci i odricanje od Evrope? Da li ce se ovi botovi zaljubljeni u sve sto ovaj covek radi u korist svoju i na nasu stetu, zacuditi kada ovde stignu neki teroristi? Hoce li nas od toga sacuvati oruzje koje ovaj kupuje samo da bi se ugradio?

  7. Ajd …bre …da sto pre prodje ovo glasanje pa da se prekine sa ovim “ lupetanjem “ jer prelaze sve moguce granice “ zdravog razuma “ …kaz’ te Aci da SIGURNO pobedjuje na glasanju pa da “ spusti malo loptu“ i skine “ prljave patike “ uz redovno uzimanje strogo prepisane medecinske terapije

  8. Srbija treba da ima jaku i opremljenu vojsku, a predsednik Aleksandar Vucic je dosta uradio da opremi i ojaca istu.

  9. Veoma bitan dalji razvoj srpko – jevrejskog prijateljstva i saradnje i razvoja u svim sferama bitnim za obe zemlje.

  10. Predsednik Vučić unapređuje vojnu saradnju sa Izraelom sto nama ide u prilog.

  11. Saradnja sa Izraelom svakako treba da se siri na svim poljima. Kupovina oruzja je neophodna, treba jacati zemlju.

  12. Prijateljstvo ciji su koreni u istoriji. Sada i poslovna saradnja. Srbija treba da gradi mostove prijateljstva.Kvalitetno oruzje nam je potrebno da Srbija nikada vise ne bude ne spremna.

  13. Da li otvaranjem misije u Jerusalimu,Vucic priznaje izraelsku okupaciju Palestine i Istocnog Jerusalima kao glavnog grada ? Zalosna odluka koja zasluzuje ostru osudu celokupne demokratske javnosti .

  14. Ja bih sve Vas BOTOVE, koji tako botovski podržavate kupovinu kako ruskog, trako i izraelskog oružja, mobilisao pod hitno, dao bih vam to Oružje i poslao bih Vas na KOsovo, da ga „oslobodite“ i „vratite“ Srbiji, ali da Vas tamo predvode V(o)ulin i onaj Marko Đurić!

  15. Svaka stabilna drzava mora da ima jaku vojsku i dobro naoruzanje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.