Vučić: Srbija će nastaviti da prodaje oružje drugim zemljama

Ostavite komentar


  1. Naoružanje? Zar ne rekoste da su u pitanju prosvetni rekviziti: nastavna sredstva i učila? Iz jedne laži u drugu laž, obično masniju, Kako ti se više ne smuči?

  2. Ako sam dobro procitao “ izmedju linija i slova “ Vladimir V . je prodaju “ skolskih minobacackih mina “ Bangladesu veoma “ lose shvatio “ iako je izmuljano preko “ privatnika “ ( Acinog $n$ sekta tajkuna ) isporuka ruskog Gasa Madjarima ( namenjena preprodaji R . Srbiji ) je MOMENTALNO zaustavljena . . . dakle . . . dolazi duga , duga i hladna zima ( sto bi rekao AlekZandar Aca )

  3. Srbija pravi dobre kompromise. Uvek je to najbolje resenje za probleme…

  4. Nema razloga ne prodavati naoruzanje zbog pada aviona. Padaju i putnicki pa se i dalje putuje. Sta kome nije jasno!?

  5. Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo (prodaja naoružanja nesvrstanim zamaljama)

  6. ako EU hoce i kaze stop RUSKI GAS nema ni za madjarsku nismo blesavi ,,,od kuda ce da prodje i da stigne do madjarske preko Ukraine ili preko Nemacke hahahahah

  7. Borisava I Neko, samo brukate svog sefa. Tako glupu analogiju nisam odavno procitao.

  8. Iako neki se ne slažu da Srbija prodaje naoružanje, a svoje protivljenje pravdaju zbog pada aviona. Ako ćemo iskreno po njima pa ljudi padaju i putnički pa se i dalje putuje.

  9. SDPR je nekada imao pametne ljude i to radio sam ,bilo je i tu muljanja ,,narukvica,,duplih ugovora,raznih rabata…..ali se ćutalo radi ,,viših ,,ciljeva!
    Sada to rade neki sponzori po sistemu lapa-lapa,penzije su zaradjena stvar a ne humanitarna pomoć i ne postoji država u svetu gde se penzija ne isplaćuje.

  10. Kaze imacemo vece plate i penzije od prodaje oruzja ko u to veruje on je lud imace tesic i ostali lopovi milione to je prava istina

  11. Bravo kad svi prodaju naoruzanje pa zasto to nebi radili i mi , pa sad se zaradjuje kad je rat to je tako uvek bilo i bice,ne mogu da verujem sebi da sam podrzao ovog coveka,ali u pravu je.

  12. А што Србија не би наставила са продајом наоружања? То је само посао који доприноси српској економији.

  13. Prodajom oruzija Srbija dosta ima zarade koja ostaje u nasoj zemlji!

  14. Kako to Srbija zaradjuje ako ispod cene prodaje oruzje privatniku a taj dalje preprodaje po mnogo vecim cenama? Zaradjuje tvoj finansijer i ti zajedno sa njim! I zasto krijete sve u vezi pada aviona ako je bilo legalno i cisto? Da li stvarno mislis da mozes da nam naredjujes sta cemo da mislimo?

  15. Pa zar onomad, nereče da je to privatna firma izvozila? Sada reče država. Naravno prodaja oružija bilo kome je dozvoljena, a duboko duboko nehumana… Mi to radimo decenijama. Prodajemo smrt…

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 9

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.