Vučić: Srbija će ove godine izdvojiti 9,3 miliona evra pomoći opštinama u RS

Ostavite komentar


  1. Jos kad bi razvijali nesto u cRbiji pa da krenemo i okolo nas da se pomazemo bilo bi mnogo super

    1. Alo, predsednice Vucicu, malo, malo pa dva-tri milionceta Dodiku! Je l’ to iz Vaseg kucnog budzeta? Mnogo je, kume, mnogo… Kad ce nase penzije da se vrate? Ima para u kasi? Pa, vratite prvo ono sto ste protivustavno uzeli!

    2. Izmiljenom pomoci tkz Banja/Luckom entitetu,Vucic se priprema za pitanja /na koja ce morati da odgovori/ razvoja i pomoci koje je Srbija dobijala od mrske Evropske Unije, koje je ovaj navodno procerdao u susednoj BiH drzavi.

  2. Mora se kod našjenaca u Bosni oprati za onih 5 miliona datih Srebrenici dok smo se umiljavali i dodvoravali zapadu.

    1. Taj novac nesrecna Srebrenica u istocnoj Bosni, nije ni videla. Zato je postavljen Dodikov pulen za predsednika opstine, da se ne postavlja ovo nezgodno pitanje rodoljubu AV.

  3. Dokle ćete davati naše pare BiH i time održavati velikosrpsku politiku??? Odakle vam pravo da moj novac poklanjate Dodiku i onima koji su sprovodili genocid nad svojim komšijama? Vrati se Vučiću u svoju Bosnu i ostavi našu Srbiju na miru!

      1. Alo, predsedniče, pogledajte jug, jugoistok, jugozapad, sever, severozapad, istok, zapad, Šumadiju, Mačvu, Pomoravlje, Srem, Banat, Bačku… Šta Vi radite i o čemu pričate, čoveče? Smeje Vam se ceo svet. Ostavite se Srbije i Republike Srpske.

    1. Vučiču, neka onaj ugojeni Milorad proda svoju viku na Dedinju, pa neka daje po Bosni kome hoće! Unesrećili su Srbe ratom, i njie im dosta… Prokleto seme prekodrinsko…

  4. Sa cihim se parama ovaj razmece?Narod u Srbiji nema za lekove a on daje po Bosni.Pod hitno ga smeniti.Rasipanje narodnog novca,a pre toga otimanje od gradjana Srbije.Uzas!!!!!!

  5. što ne proda kuću u Jajincima pa te pare nek daje. srbija mu sponzorisala ratove, srbija mu sponzoriše „mirotvorstvo“. šta konzumira? jel srbija njegova igračka?

  6. Direktno mi je zavijao ruke u moj džep i krao mi od penzije, čovek koji nema dana radnog staža. Sada će on da bude dobrotvor i da moj novac poklanja drugoj državi.

  7. Covek sve sto radi je iskljucivo i samo zarad opstanka na vlasti. Puno Bosanca glasa u Srbiji i treba ih privoleti

  8. Aleksandre, go se ne svlači…stara izreka. Da imamo dovoljno za sebe bilo bi ok…ovako…čijim odobrenjem daješ naše pare?

  9. vučiću, vrati penzije, ti si jedna obična lopuža.
    Jel to kupuješ glasove, ili se spremaš za bežaniju, pa da osiguraš bezbednu lokaciju.

  10. rusija je zemlja „velika i široka“,obećana,a koliko vidim uskoro će biti dom još nekih iz Srbije.

  11. Svaka cast Srbiji na tolikoj pomoci! Tako i treba pomoci kao sto su i nama pomagali!

  12. Od čijih para Aleksandre?Dokle?Nahrani prvo svoje stado.Poslušaj glas svog naroda.,ne guraj glavu u pesak.Ima i NAŠOJ Srbiji bezbroj nas ljudi
    ,ako se tako možemo nazvati što presipamo iz šupljeg u prazno…

  13. Čijih 9,3 miliona RSD i ko ih je pitao za tu donaciju? The Little Canis lupus sigurno neće platiti iz svog džepa,a daće ih Dodiku i tuđoj državi ?!

  14. Ovaj deli pare starosedoca Srbije i kapom i šakom! Od priloga Klintonovoj, preko honorara za Bera, pa do izgradnje autoputa Niš -šiptarska vukojebina na trošak Srbije i sada Bosancima -baca li baca! Ja sam za to da se pomognu opštine u RS ali na jedan drugi način. Sve one silne „junake“ koji za vreme rata junački prebegoše preko Drine u Srbiju da se, verbalno, iz BG kafića bore za svoje u BiH, vičući da ih je Milošević izdao jer nije direktno stupio u njihov rat umesto njih „pobegulja“, i masovno oteše radna mesta starosedeocima u Srbiji, treba posebno oporezivati i prihod ustupati RS! Najveći broj njih, sve na ono „Jarane moj, dobro si se kotir´o, daj i meni neko radno mjesto“ stekli su u SRB odlične pozicije i dobrte plate pa neka i plaćaju za svoje u Bosni! Ali šta da se radi kada i vlasnik Srbije, verovatno, vuče poreklo iz Bosne! A mi u Srbiji? Dobro se sećamo pretposlednje najezde „oslobodilaca“ Srbije 1944/1945.g. u vidu 6.-te ličke, 4.-t krajiške, 13.-te proleterske (crnogorske) i drugih divizija koji su najrađe „oslobodili“ vile na BG Dedinju, naravno u svoju korist. Slično beše i u okviru poslednje invazije „Prekodrinaca“! Neponovilo se!

  15. A da za promenu pomognes svojim opstinsma koje nestaju sa lica zemlje?
    Ti vise nemas ni stida ni srama

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.