Vučić: Srbija neće uzvraćati bilo kakvim kontramerama Prištini

Ostavite komentar


  1. Ako Srbija ne misli da postane krpa od države, kojom će svako brisati svoje prljave podove, ona će u najskorije vreme morati da odgovori drastičnim kontramerama na ovaj necivilizacijski i varvarski postupak Prištine. Ukoliko Haradinaj, Tači, Hodžaj, kao i ostali „multietničari, mondijalisti i evropejci“, sa Kosova i Metohije, nastave sa svojim divljačkim valunzima, i pričom, kako su ove drakonske takse, na robu iz Srbije, dobre za njih, Srbija će morati da im „pomogne“, kako bi se staanje u društvu još više „poboljšalo“, tako što će zatvoriti svaki saobraćaj koji ide na Kosovo i Metohiju, kao i sa Kosova i Metohije. Srbija može i ima uslova da hermetički zatvori pristupe svojoj južnoj pokrajini, koja se trenutno nalazi u rukama otpadnika, razbojnika i ubica, koji i ne kriju da su činili zločine, znajući da takozvana medjunarodna zajednica neće pokretati bilo kakve postupke protiv tih zločinaca, već će, nasuprot, učestvovati u zataškavanju njihovih zločina. Ovo Vučićevo glupiranje i ponavljanje ove „gandijevske“ mantre, nema nikakvog uticaja na zlikovce, koji su klali, silovali i prodavali organe pobijenih Srba. To Albanci shvataju kao glupost „Škija“, kako nas „iz milošte“ zovu, i našu slabost. Taj narod ne zna za poštovanje bilo koga osim, ako taj NEKO ne drži dobru batinu u rukama. Jednostavcno, takvi su. Narod koji je silom proterao sve koji nisu Albanci, na teritorijama gde su oni većina, zna i respektuje samo silu. Pričali smo im o jednakosti, o bratstvu i jedinstvu, davali im pomoć i prihvatali ih medju sobom više od jednog veka?! Vreme je da shvatimo da oni nikada neće stati niti prihvatiti bilo kakav dobrosusedski odnos. Oni smatraju da smo mi slabi a, posebno da smo glupi i da ne shvatamo. Zaštitimo se dok je vreme. Valjda smo posle toloiko godina i posle svega što nam se desilo, shvatili na koji način možemo da zaštitimo stanovništvo i interese Srbije?! Kinezi su u odbrani od Mongola i Tatara podizali „Kineski zid“. Mi imamo posla sa mnogo gorim ljudima.

  2. U koje mere prica ovaj Pinokio ili se dogovorio sa svog Brata Hashima? Nema on nesto drugo sem one stvari koje rade Beograd protiv Prishtine, sto ces da stavljas robu koja Kosovo ionako debelo placa za Srbiju ili sta drugo, da blokiras kamione ili vazduh sto ponekad dolazi ili odlazi od Srbije za Kosovo, kakav lazljiv vas Presednik veci od naseg Zmija, ovaj vam je zmija sa dva Glava pametan covek samo da zna vise da se krije sa lazovima. Nema on kako ili sa cime da uzvraca samo laze narod, isti je nas Thaqi mislim da su imali istog otaca!

  3. Pitali su jednom Konfučija „šta misli oko stava da na uvredu treba odgovoriti ljubaznošću?“ Hrišćani bi danas to nazvali okretanjem drugog obraza. Konfučije je rekao: „Ako na uvredu odgovorimo ljubaznošću, kako ćemo onda odgovoriti na ljubaznost? Na ljubaznost treba odgovoriti ljubaznošću, a na uvredu treba odgovoriti pravedno“.

  4. E moj Vucicu koje mere pa ti si to sa njima sve dogovorio samo glumis dosta vise.

    1. Nerviraju me, strašno, ovakve gluposti?! Šta je dogovorio, i sa kime? Dogovorio je da nam uvedu takse, da biju Srbe na severu KOSMET-a, da ubijaju pojedince, koje oni odaberu?! Mislim da imate velikih problema ali samo sa sobom. Sa sobom morate da „razgovarate“ i raskrstite sa glupostima.

      1. Takse su posledica neprihvatanja članstva Kosova u Interpolu, a ko maltretira Srbe, a ponekog i ubije treba pitati krimosi sa Severa, koji se kriju u Srbiji.
        Priča sa poligrafom ne bi prošla ni kod deteta.

        1. Tu priču o tome kako se Srbi sami ubijaju samo da bi napakostili „poštenim“ Albancima, šire arnauti i srpska peta kolona. Postoje i oni, koji su još gori kako od Albanaca tako i od pete kolone a to su ljudi čiji je IQ ravan broju njihovih opanaka. Ti i takvi su u stanju da, zbog svoje male plate i ličnog i porodičnog haosa u kome žive, tvrde da je Vučić ubio i Bin Ladena. Zašto su oni na severu „krimosi“ a oni na jugu „majke Tereze“? Da li samo zato što imate „kratak“ IQ, da li zbog nekih unutrašnjih problema, pa se tako oslobadjate te svoje muke, ili postoji neki logičan i realan razlog?

          1. Jedi taj sendvic i cuti krimosi sa severa mitrovice su najveca pretnja srbima sa kosova

          2. @ Dragiša Janković: Ne znam šta Vi jedete ali Vam je zadah odvratan. Osećate se. I to na onaj lpj koji je karakterističan za albanske „multietničare“. Srbija se piše velikim slovom, kao i Kosovo i Metohija. Možda bi komentar prošao kao da ga je pisao Dragiša ali vas je ova mala činjenica odala. Albanci bi, kada bi mogli, najradije izbrisali Srbiju ali, to je „nemoguća misija“.

  5. Mislim da bi ovde bolje pristajao naslov „Srbija NESME uzvracati bilo kakvim kontramerama Pristini a svima je jasno i zasto nesme?

Ostavite komentar


Politika

Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak sednice (FOTO/VIDEO) 10

Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak sednice (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.