Vučić: Srbija opet tema izbora u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Ništa više ni manje nego svakodnevnica u Srbiji(ne predizborna,već dnevna),samo što se ovde to tako ne komentariše.Doduše manje ima Tomsona,ali i tamo Baje Malog Knindže,nema ni Pupovca,ali ostala pisanja o napadima,Vukovaru,skrnavljenju,ćirilici,ustašama,navijačima,tablana,grafitima,………su tu svakoga dana.

  2. Hrvati su kao nasa opozicija kad nemaju prave politike onda se late mrznje i to furaju za svoj politicki izborni program

  3. Kada političari u Hrvatskoj žele da pokupe politički poen, Srbija im postaje glavna tema.

    1. gospon Vucicu? kad napravite predsednicku debatu koja se sinoc dogodila u Hrvatskoj na bilo tkojoj TV pa cak i u Pinku ili vam kod marica? pa pozovite sve vase protivnike? kako ich nazivate,,kriminalci,fasisti,lopovi,tajkuni? samo da narod cuje sto oni imaju za rec? e tad gospon. Vucic bi mogli diskutirat o pravima politici,pravima gradjana i o pravima ALEKSANDRA OBRADOVICA volo bi da u Hrvatskoj imamo Alesandara Obradovica Zorana Kesicaaa pono takovih i Ivana Ivanovicaaa to je demokratija gosp. Vucicu i Kolinda

  4. Ne brinemo se. Vraticemo mi to njima na nasim prolecnim izborima. Tu su blizu, jos samo malo opozicije da se skupi I ucestvuje.

  5. Nadam se da će Srbija i Hrvatska u budućnosti više saradjivati! U interesu je svih nas na Balkanu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.