Vučić: Srbija ostaje iskren prijatelj Slovačke

Predsednik Srbije primio akreditivna pisma novog ambasadora Slovačke Fedora Rosohe

Ostavite komentar


  1. Srbija ostaje iskren prijatelj Slovacke u ovim ni malo lakim vremenima.

  2. Nama albancima sa Kosova odgovara i ide u prilog da nase susedne zemlje imaju sto vise prijatelja u svjetu i europi ali, koliko god se Vucic zalagao u njegovim bilateralnim odnosima da stvara velika prijateljsrva on nece moci niti jedan mm albanske zemlje tj. Kosova prisvoji ma koliko god on se zalagao na nutarnjem i medjunarodnim planu i ma koliko god on vrsio propagandu o nekakvim nepostojecem kompromisu. Mi albanci vec smo ucinili kompromis proglasenjem kosova nezavisnom drzavom u postojecim granicama iz 1974 g. ne pristavsi da se ujedinujemo sa albanijim.Ahtisarijev plan je drugi nas veliki kompromis kompromis koji smo ucinili mi albanci radi mira u balkanu i za drugi kompromis ne zelimo misliti

  3. Svetu ne preti opasnost od ljudi koji čine zlo nego od onih koji to dopuštaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.