Vučić: Srbiji je region od izuzetnog značaja

Ostavite komentar


  1. Srebija je centar regiona i to je cinjenicno stanje stvari koje ce svi morati da prihvate.

  2. Saradnja u regionu i gradnja zajedničkih interesa stvara jedinstvo i snagu!To je važno i na tome treba raditi i zalagati se za to!

Ostavite komentar


Politika

Đorđe Vukadinović predviđa odličan rezultat Savi Manojloviću na izborima i smatra da bi bilo čudo da SNS osvoji ispod 50 odsto glasova 10

Đorđe Vukadinović predviđa odličan rezultat Savi Manojloviću na izborima i smatra da bi bilo čudo da SNS osvoji ispod 50 odsto glasova

Skupština Srbije će u petak usvajati izmene Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, čime je ono što je opozicija tražila rešeno - građani koji su promenili mesto prebivališta u prethodnih 11 meseci, neće moći da glasaju u Beogradu. Đorđe Vukadinović, politički analitičar, rekao je u emisiji Newsnight na N1 da ne veruje da će izbori biti više fer nego što su bili u decembru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.