Vučić Srbima na KiM: Nećemo vas ostaviti na milost i nemilost

Ostavite komentar


  1. Tako niste ostavili na cedilu i Srbe iz Krajine…sada ih tamo vise nema…
    Molim vas ,nemojte vise braniti srpski narod nikada i nigde…najbolje bi bilo da ih odbranite od vas..

  2. Oj Kosovo moja diko isterat me nece niko!!!Oj Kosovo zemljo mila Srbija je nama rasirila krila.

  3. Već smo bezbroj puta bili svedoci činjenici da vučić na kraju uradi sve upravo suprotno od onog što priča i obećava. Dakle,zaštitiće Srbe na Kosovu kao što se „nije“ kandidovao za predsednika. Na kraju,kako neko ko je u direktnoj i otvorenoj koaliciji s ramušem haradinajem može zaštititi srpske interese bilo gde ???

    1. Nemojte tako. Dok se srpski narod branio na vekovnim srpskim ognjištima današnji precednik Srbije AV marljivo je studirao i postao najbolji student ikad. Onda su došli žuti iz žute kuće na vlast i prodali Krajinu i bombardovali Srbiju, a zatim i predali Kosovo i ubili AV-og najboljeg druga Zorana Đ. To svakako najbolji student ikad nije mogao da istrpi. Izašao je na izbore i ubjedljivo pobijedio sve mrzitelje i ološ sa 56 koma 4 i sad vodi borbu sa sveckim moćnicima i domaćim tabloidima Danasom i Vremenom koji su 1995. pozivali sto za jednog dok je on bio član Žena u crnom…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.