Vučić: Sud ne može da sakrije istinu

Ostavite komentar


  1. A jel““ važi ova rečenica iz naslova i za batinu "izgubljenu" ličnu kartu,pad helikoptera,Savamalu,ministra-doktora(zvanog "smrt") iz Šilerove,amnestiju karića i caneta,kumovo reketiranje prilikom izdavanja dozvola za izgradnju vetroparkova,za aferu oko 24 bugarska stana u vlasništvu malog i za vulinovu tetku iz Kanade?

  2. Rat je sa sobom nosio strahote sa obe stane..Kako to da Bosnjaci nemaju tu vrstu odgovornosti?

  3. Kako može Vučić da zna šta se dešavalo u Podrinju, a ne zna šta se dešavalo oko Save Male, Topčiderske kasarne i ubistva gardista, bombardovanja zgrade RTS-a i ubistva novinara, nalogodavaca za ubistvo Džindžića, koje pravosudje nije nikada pokrebnulo itd.

  4. Normalno je da "Sud ne moze da sakrije istinu" koja je Vucicu dobro poznata.
    edjunarodni sud u Hagu je oslobodio Nasera Orica svake odgovornosti .
    Zasto bi Sud BiH drugacije uradio koji je po hijerarhiji ispod Suda u Hagu.
    Dok bude u Srbiji Vucicevih "umivenih" radikala iz SNS kao i slicnih Dacicevo/Milosevicevih iz SPS bice abnormalnih izjava, poput one "ostao je ziv i ljuti se iako sam ga vec jednom likvidirao".

  5. Da se ne lažemo presuda je očekivana, ali ono što mene najviše brine su odnosi u BiH nakon ove presude. Iskreno sumnjam u jedinstvo i pomirenje triju naroda nakon presude.

  6. у рату у Босни;Хтео би да сви то забораве,али јутуб је доказ!

  7. Pa u cemu je razlika u tome sto je vlada Srbije podrzala ratnog zločinca haradinaja i sada sto su ovi oslobodili orlica?I jedan i drugi treba d aodgovaraju za zločine koje su počinili a mi pravo podržavamo jednog od njih i jos ga izglasali za premijera tzv repblike Kosovo!Strasno i jedni i drgi mi se gade jer pljuju po zrtvama.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.