Vučić: Suštinski smo imali „razmenu pismena“ sa Amerikom

Ostavite komentar


  1. Ovde znači lud zbunjenog. Svako je potpisao nešto. A druga strana ne postoji. Znači nije ni ugovor nego ja ću da uradim to i to. Nikakav rok, nršto kao ugovor sa samim sobom. I ko ćevsad da potvrdi šta tu piše. Tramp pojma nema ni šta je on tu potpisao. Ajde da su pravili posle neku večerinku, nego ni to. Pa za to nisu morali ni da putuju. Moglo je kao nešto elektronski skype, viber, mozda i Google classroom. A što ja ovo uopšte pišem. A da pa da se uklopim sa ovom trojcom.

    1. Pa gde ima svadba bez Starog svata. Znaci kad mlada i mladozenja potpisu kod maticara oni nisu potpisali medjusobnu obavezu negu obavezu sa maticarom. Cirkus sa Srbistanom.

  2. Da li je Srbija podpisala bilateralni sporazum(obavezujući) sa SAD ili nije?Da li razmena pisama predstavlja bilateralni sporazum?Da li u sveru ekonomskih pitanja dolazi i premeštanje ambasade Srbije iz Tel Aviva u Jerusalim i da li je prisustvo predsednika Srbije činu uspostavljanja diplomatskih odnosa,na nivou ambasada,između Izraela i Kosova proteklo uz odobravanje i prisustvo Vučića(da li se tu „brutalno“ borio za Srbiju i njene interese)?

  3. Vrti se snimak na twiteru, Vučiću,
    sva je prilika da nisi ni čitao šta potpisuješ.
    Samo što te šlog nije strefio.
    Šta je to bilo?

  4. Ovaj nesrećni lik koji je eto nekako postao predsednik ove nesrećne države nema pojma šta je to bilateralni međunarodni sporazum, a sa sobom je poveo potpune tutumrake koji nisu mogli da ga posavetuju o bilo čemu jer tek oni nemaju pojma ni o čemu sem o malverzacijama i spinovanju. I šta drugo očekivati nego potpuni debakl?!

      1. I zato nas zavadi u jednom danu sa pola planete zbog toga što je pravnik i pametan!? Ni pročitao nije ova dokumenta jer da je trezan pročitao svako pa i on bi razumeo da ovo oko Izreala šteti našoj spoljnoj politici.Ali šta bot zna osim da gazdi dupe njuši…

  5. Meni to više liči na smernice koje je dao Trump Vučiću šta da radi u budućem periodu.. A sam sadržaj izgleda po tačkama nespojiv.

  6. Ludilu nikad kraja, sve dok se ovaj bude bavio politikom, dakle, nije bilo ono što je bilo, nego je bilo ono što on kaže da je bilo, jedino što mi je palo u oči, barem meni, ona dva stočića sa obe strane stola predesdnika sjedninjenih država…

  7. Potpuni poraz naše psihijatrije. U svakoj normalnoj zemlji ovaj čovek bi bio na zatvorenom odeljenju psihijatrije..

      1. Lazo svaka ti je ko Njegošu, ali očigledno to ne važi za nas, ipak smo mi Srbijatrija, ustanova otvorenog tipa gde i najteži slučajevi slobodno šetaju, pa eto mogu da postanu i predsednici!

  8. Ja onomad kad potpisaše istorijski dogovor o uspostavljanju avio linije Beograd – Priština (isto je bio Grenel) kupih karte i ništa do danas. Jedino što se konkretno desilo je priznavanje Kosova od strane Izraela. Sve ostalo je potpuni debakl,da ne kažem zajebancija.

  9. Nigde drugog potpisa. Znači potpisane su samo izjave o namerama i podrške Trampa. Ko je lud taj će se ovoga i držati. Drugim režima, crva nije ni bilo.

  10. Koji su to likovi Boze dragi hvale se sa nekom hemijskom olovkom nekim kljucem nekim papiricem sto su navodno dobili od Trampa izgledali su kao da ih je poplava izbacila na obalu Amerike

  11. STA SI VLADALAC VUCICU IMAO SUSTINSKI , PA OLOVKU ZA VUKANA I CEDULJU SA NEKAKVOM PORUKOM OD TRAMPA I KJUC ZA BELU KUCU
    ELEM, IMAS UVEK TESKE PREGOVORE I RAZGOVORE I PRESTANI VISE DA SE GLUPIRAS, KAKVE R E Z U L T A T E POSTIZES, JEDINO STO OBMANJUJES NAROD KAKO BEZ TEBI NEBI BILO SRBIJE, <AJDE VISE PREKINI , MNOGO SI NAPORAN I MNOGO LAZES KOO PO OBICAJU , STO KAZU MLADI SMARAS NAS.

  12. videli smo ga kako sedi izolovan na drvenoj stolicici, nisu jos pokazali kako je posle klecao na kukuruzu i ispred Trumpa. Koliko moze samo da se ponizi da bi klepio neku kintu za sebe i brata….ccccc

  13. Jedino sta ima tezinu i to veliku je priznanje albanske tvorevine od strane Izraela. Da li su Vucic i ovi oko njega toliko neinteligentni i ne shvataju sta su uradili ili su svesni ali pokusavaju da zabasure lupetanjima o „svetloj buducnosti“? Sve ostalo, i preseljenje ambasade u Jerusalim, i 5G, i trosenje para na nepotrebni auto-put i za luku u Albaniju, i priznavanje dokumenata sa simbolima „drzave kosova“, ik kupovina gasa od SAD, sve se moze nekako zaobici ali priznanje Izraela ostaje. Prilikom ovog cirkusa u Vasingtonu se videlo, veoma ogoljeno kakvi amateri i nesposobnjakovici su na vlasti u Srbiji.

  14. Šta su potpisivali ΛV, Hoti i Tramp? Po svemu sudeći svako svoj papir. Zbog toga naš vođa možda nije ni trebao da gubi vreme u SAD. Svi su mogli sa ovakvim papirima, sastanak da održe on-line. Izgleda i tim dokumentima da će biti i takva vrednost. Biće, ali ništa, jedino Tramp dobio dobru reklamu u predizbornoj kampanji?

  15. Razmena pismena?? Šta priča ovaj „najbolji srudent prava“ i koga on zamajava? Što ne kaže da je to državna tajna? Sve će izaći na videlo.

  16. hehehe Potpisao ali nije potpisao. Potpisao sa Amerikom ali nigde zajednickog potpisa – svako potpisao svoje „pismo“ … O majko draga sta ovi ljudi rade

  17. E sad je valjda I svetu jasno da ovaj „pravnik“,krsi ne samo domaci pravni sistem,nego se drznuo da krsi medjunarodni pravni sistem I rezoluculje UN.,Domaci esnaf pravnika zaplasen I. mafijaski nastrojen cuti,ali izgleda da citi Savet bezbednosti.Izgleda da je I nji zaplasio,ili je pak pion u igrama velikih sila.

  18. PONOVO CITAM“ VODJU“ OD DOMANOVICA.
    FASCINIRANA SAM VREMENOM KOJE JOS TRAJE.
    TADA JE VODJA BIO SLEP,A SADA JE MENTALNO BOLESTAN.

  19. i Vucic i Hoti su stavili potpis na 2 kopije istog dokuenta. Svski od njih fobio je „zahvslnicu“ od domacina, predsednika SAD-a.

  20. Ako ste u suštini samo „razmenili pismena“, to ste ‘ladno mogli i poštom, bez odlaska u Ameriku i bez ličnog prisustva onog samozaljubljenog klovna.
    Meni sve ovo liči na foru da ti mašeš i zamazauješ nam oči jednim papirom koji je namenjen za javnost, ali postoji i drugi papir sa za nas vrlo nezgodnim aneksićima i klauzulicama, koji NIJE namenjen za javnost. Takve stvari uopšte nisu neuobičajene u istoriji i diplomatiji i ovo sigurno ne bi bio bio prvi primer toga.

  21. To je JEDAN papir. A otkud znamo da nije potpisan još i neki DRUGI papir, kojim Vučić neće da se hvali jer je, najblaže rečeno, „nezgodan“ za njega?

  22. Za sada je najvaznije da nasi najveci „sinovi“ oslobode pristupe svojim bankarskim kontima usvetu,a drzava polako ide ka Tarabickoj viziji.

  23. A.V. bi trebalo momentalno da podnese ostavku na mesto predscednika drzave posle svetske blamaze u Njujorku,u najmanju ruku ne znam kako ga nije sramota da izadje na ulicu,prestao bih da se bavim politikom kad bih otisao sa ona dva poltrona nesposobna da potpisem onakav sporazum.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.