Vučić: Sutra o zakonu o eksproprijaciji, čekam dodatne provere

Ostavite komentar

  1. Eksproprijacijom otkupite imovinu od RIO TINTA, jer su najveci drzavni interes zdravlje i zivoti gradjana, i proglasite moratorijum na rudnike Litijuma u Srbiji.

  2. Ti cekaj ( i lupetaj ) dodatne provere a mi cekamo SUBOTE i naravno 03 04 20222

  3. …nisam kriv…neko drugi je kriv…nismo dovoljno razgovarali…preuzimam krivicu. Po koji put, covece. I sta podrazumeva to „preuzimam krivicu“?

  4. Da,da,ko drugi, Đilas i Marinikom ! Daleko bilo,bi i Zorana nemate nikakve veze sa Rio Tintom,ni Ana! Predsedniče,gotovo je !

  5. Ja verujem u to da može da se nađe rešenje i da predsednik zna da rasuđuje dobro. Narod mora da shvati da demonstracije nisu rešenje, jer time ugrožavaju svojim sugrađanima život! Koja god odluka da se donese, predsednik misli najbolje za svoju Srbiju!

  6. Eto, ako je zakon problem, rešiće se i nema više potrebe za protestima. A, ako nije…onda je jasno šta je cilj, a to izvolite rešite na izborima.

Ostavite komentar

Politika

Đilas: Ponovo bih išao na sastanak sa Vučićem 7

Đilas: Ponovo bih išao na sastanak sa Vučićem

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da bi ponovo išao na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali bi javnost pripremio drugačije, a veruje da je Vučić na razgovor pristao jer je svestan situacije u kojoj se Srbija nalazi.

Naslovna strana

21. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.