Vučić sutra u Kataru na konferenciji 46 najmanje razvijenih zemalja sveta

Ostavite komentar


  1. To mora da je neka greška: „ekonomski tigar“ među najmanje razvijenim zemljama sveta?

  2. Šta će ekonomski tigar na konferenciji najnerazvijenijih zemalja sveta ?

  3. E bar negde da budemo medju prvih 5 !!! „Zahvaljujući“ dotočnom !!!

  4. Taj tzv. „predsednički turizam“ košta Srbiju milione, kao i ministarski i, uopšte, funkcionerski turizam.

  5. Ovaj sastanak će doneti značajne ekonomske i trgovinske koristi za Srbiju. Katar je jako bogata zemlja i treba sa njom održavati dobre odnose.

  6. Lepota, 46 najmanje razvijenih zemalja u Katranu. Na meniju skoljke, tartufi, kavijar, sampanjac.

  7. Odlično je što predsednik Vučić učestvuje na Konferenciji najmanje razvijenih zemalja sveta u Kataru, što pokazuje da Srbija brine o globalnim pitanjima i potrebama najugroženijih država.

  8. Učešće predsednika Vučića na ovakvim međunarodnim skupovima govori o tome da Srbija želi da bude aktivni partner u globalnoj zajednici i da doprinese rešavanju globalnih problema.

  9. Ova Konferencija predstavlja odličnu priliku za Srbiju da uspostavi nove kontakte i stekne nova znanja i iskustva, što će pozitivno uticati na našu ekonomiju i društvo.

  10. Predsednik Vučić je poznat po svom zalaganju za unapređenje međunarodnih odnosa i saradnje, a učešće na Konferenciji u Kataru je još jedan dokaz toga.

  11. Srbija je uvek bila posvećena unapređenju regionalne i globalne stabilnosti, a učešće na ovakvim skupovima je jedan od načina da se to postigne.

  12. Odlično, važno je da se predsednik Vučić aktivno uključi u rad Konferencije najmanje razvijenih zemalja kako bi se unapredila saradnja i pomoć ovim zemljama.

  13. S obzirom na to da je Srbija kandidat za članstvo u EU, važno je da aktivno učestvuje u globalnoj saradnji i pokaže svoju zainteresovanost za razvoj sveta.

  14. Srbija je već pomogla nekim od najmanje razvijenih zemalja, poput Republike Mali, tako da se ovaj susret može smatrati nastavkom te saradnje.

  15. HaHaHa…pa šta ćemo tamo. Mi smo bolji od ostalih u ovome i onome … Baš me zanima kako će to da objasni…

  16. Konferencija koja će nam, nadam se doneti dosta dobrih veza, i kontakata za dalji razvoj Srbije na svim nivoima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.