Vučić: Teške poruke za Srbiju stižu iz Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Jel ovom tata Anđelko ostavio te novce pa ih tako deli od sela do sela dok se kod nas raspada sve od bolnica, preko škola do institucija?!

  2. Majstore vrati ti penzionerima u Srbiji ono sto si oteo, a zapitaj se kako zive radnici u Srbiji. Delid po regionu kao da ti je to dedovina. Plate u Srbiji su manje nego u BiH, s kao ne znas to.

  3. Ulazi strani kapital – kaze nas predsednik, normalno da hrle ovamo da im radimo za 300 eur mesec dana, e Srbijo prodje 30 godina a mi jos uvek tapkamo u mestu…

  4. Tajkuni u Srbiji i Crnoj Gori treba da budu raskrinkani. Vreme je da Milo iznese činjenice da mu preti Duško Knežević koji se nameračio da gradi hotele, na primorju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.