Vučić tvrdi da nije želeo da govori na sahrani Amfilohija

Ostavite komentar


    1. Najveca uvreda za gradjane i narod Crne Gore bi bila, kada bi Seseljev ucenik Vucko-potrcko, poceo da govori i bulazni u susednoj drzavi Crnoj Gori. One koji su za njega,neka ih uzme i dovede u njegov posed u Beogradu.
      Samostalnoj drzavi Crnoj Gori, takvi ne trebaju.

      1. Dosta konfuzno. Ali Crnogorcima nije smetalo da zaposleni u Srbiji izdvajaju od svoje zarade (plate ) 1% više od jednu deceniju, da bi se sanirale posledice zemljotresa iz 1979. Isto tako studenti iz Crne Gore u Srbiji 70-tih i 80- godina koristili su iste beneficije kao i studenti iz Srbije. (Jedan od tih studenata je bio i gospodin Krivokapić).

    2. Ta vodenica je odavna propala. Sada pokusava i da unisti i druge -da bi dosle u istu ravan sa ovom prvom-propalom.

    3. Mnogo ste fini. U srpskom jeziku se kaže: LAŽE KO’ PAS. Dobio je “ pedalu “ od crnogoraca pa sad pokušava da zamaže stvar. To je isto kao kad neko padne sa drveta na glavu i kaže: Nije mi ništa.

        1. Odnosno srbin iz sela Laktasi u okolini Banja Luke odakle je i Dodik -bosanceros, koji je prirepak Vucicu.

    4. Sama tvoja pojava je uvreda za Amfilohija,čudi me da te nisu oterali sa sahrane jer ti nisi čist ni u njegovoj smrti.

      1. Pa je usput održao konferenciju za novinare i propustio sahranu. Farbajte nekog drugog.

      2. Pojedinci dobro shvataju, Biljana, ovde neko drugi ima problem da shvati jednostavne stvari. Otisao je na sahranu uz najavu da ce tamo drzati govor ako to od njega bude trazeno. Patrijarh je to od njega trazio, no, srecom, oni sto odlucuju su mislili drukcije. Cak je bilo i najava skidanja mantija ako se to dogodi. To su razlozi zasto Vucic nije drzao govor. To i on sam zna, kao i to da mu je time ucinjena usluga. Siguran sam da bi i taj govor zavrsio recima kako imamo najveci privredni rast u Evropi.

    1. I da je govorio (zasta nije imao sanse) osamutio bi gradjane Crne Gore do mile majke. Jedno govori, drugo misli a trece radi. Nije mu Crna Gora. Srbija, gde sve to moze da prodje.

    1. Dobro rece jedan komentar pa on mozda I pokusa u svom svom ludilu I Patrijarh da bude,jed n og dana! Bolesnik.

  1. Што не пошаље Вулина да држи говор? То би било баш по мери…

  2. Kiselo grožđe.
    Dao bi sve da je i tamo mogao da se…., ali nisu mu dali. Pa sad: „nisam ni hteo , a i šta me briga“.
    Tipično za ovog, najblaže rečeno – klovna, političkog amatera i apsolutno nesposobnog čoveka za sve osim za laži i manipulacije.

  3. Za Srbiju i srpski narod u Crnoj gori je najbitnije sto ste prisustvovali liturgiji i odali pocast mitropolitu Amfilohiju koji je uvek bio tu za Srbe na Kosovu i u Crnoj Gori…nikakav govor nije bio potreban…vase prisustvo je bilo najvaznije…

    1. Nije čak i liturgiji prisustvovao. Bio je na konferenciji za štampu. Stolice za srpsku državnu delegaciju su ostale prazne tokom ceremonije.

  4. Sta imas ti da kazes jado ? Ko si ti da govoris na sahrani Vladike Amfilohija, sta si to umislio sebi ? Nemojte da stitite CIA saborca ako moze ?!

  5. ‘Ма, јок – знате како кажу: „Спрама свеца и тропар“ – било би баш по мери да овом накарадном антипопу слово држи један овакав мусавац.

  6. To sto pojedini mrzitelji misle da Vucic mora da drzi govor na svakom javnom skupu, smesno je zaista i govori o njihovoj slabosti, tj. nemogucnosti da mu stanu na crtu. Vucic je pokazao i dokazao da je gospodin samim cinom dolaska na poslednji ispracaj Amfilohija i tu vise nista ne treba dodati, a ni oduzeti.

    1. Zanimljivo, evo ja cu da mu stanem na crtu na bilo kojoj nacionalnoj TV (a siguran sam da moze i bilo ko drugi od iskrenih citalaca DANAS-a), ali ne moze, posto zna koliko je supalj.
      Njegovoj bolesnoj sujeti ravna je samo njegova bezobzirnost, sto je i pokazao svojim dolaskom i ponasanjem tokom obreda

  7. Važno je da se predsednik Srbije pojavio na sahrani tako važne ličnosti za SPC i celokupan srpski narod u Crnoj Gori i na taj način ispunio svoju ljudsku i moralnu obavezu, što nije slučaj i sa nekima drugima od kojih se očekivalo prisustvo.

    1. Vazno je da ga niko nije zarezivao ni 2%!!! A dobro znamo sta mu je pokojni Amfilohije rekao za Kosovo!

  8. Imaju oni svoje drzavnike koji ce govoriti. Ipak je to druga drzava! Vama predsednice svaka cast, sto ste otisli i bili uz srpski narod na taj tuzni dan za njih

  9. Imao je 8 godina da ode u Crnu Goru i nije. A nasao bas sad da podrzava „zajednistvo“. Haha.

  10. Ne ostavljate ni sad čoveka da počiva u miru, a ni to vam ne smeta da prikačite Vučiću.!

  11. Kao da do sada nismo shvatili Vucko, tebi uopste nije sefte da slazes. Znas sta znaci sefte?

  12. Jaooo, svi znamo da ti je Amfilohine rekao da si kukavica i izdajica i da nije podrzavao tvoju prodaju Kosova i naroda. Zato su vladike bile protiv AV.
    Otisao je CG da se reklamira. Tamo ga Srbi ne vole!!
    I sta bi ti AV govorio na sahrani? Tvoje prostakluke koje stalno ponavljas: pexer, pickousti, zvalavi….bruko srpskog roda. Sramota ko nam je predsednik.
    Kako je Krivokapic dobar covek, pametan, na diku Crnogorcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.