Vučić u Beogradu ugostio Dodika i Čovića, Izetbegović nezadovoljan

Ostavite komentar


    1. Mark, tako ja mogu da kažem da su tvoji hteli da istrebe moje, kao što i ti možeš da kažeš da su moji pokušali da istrebe tvoje. Izetbegović je u pravu, treba ih zvati uvek troje.

      1. Svako moze da kaze, ali pokolj Bosnjaka je dobro dokumentovan i priznat od cijelog svijeta.

        1. Da, apsolutno si u pravu, nažalost main stream media (propaganda) je dobro odradila svoj posao. Kako bi inače neko iz Austin Texas znao da su Srbi zlikovci a Bošnjaci žrtve. CNN-BBC – NBC, teško da većeg zla na tv ima.

          1. Svo zlo koje nam se, svima, dešava je rezultat netolerancije,želje za hegemonijom, ne prepoznavanje zla u svom narodu i podržavanje bezumnika. Osudimo zlo u svom narodu, priznajmo greške, vratimo se ljudskosti, veruj u šta hoćeš- to si ti, a ja ću da poštujem svoje -da negujem, ne nameći drugom što je i ko je- njegovo je ne tvoje. Ama živimo ljudi, ode narod sa ovih prostora. Ubi bene ibi patria.

    2. Panika se ovo zove radi presude njujorskog suda a koja je pravno obavezujuca za Srbiju i Hrvatsku! Milijarde su u pitanju! Iznad svega imovina poput odmaralista, vila, hotela, poslovnih prostora, luke Ploce, luke Rijeka, naftovoda sa Krka. Sve to pripada bosanskohercegovackom drustvu tj narodu!

  1. Ovo nije oficijelni sastanak sa svim clanovima predsednistva BiH, pa ne treba Bakir da se buni zbog izostanka Dzaferovica.

    1. @Ana i Tina ( ajfonke): da ste normalne zene i majke , to nikada ne biste izustile, te gnusobe. Pa taj dvojac, ciji paterni su i izvrsili genocidni i udruzeni zlocin na d Bosnom i Bosnjacima je zlo i smutnja na celom Balkanu. Zele vise teritorije? A zasto ce im, i sa svojim ne znaju upravljati, narod im ziviti ( maltene)najbednije u svetu, Hrvati pored takvog mora prose od Evrope, SRbi prodaju plodnu Vojvodinu i prodaju sebe kome stignu?!

      1. Važno je da si ti normalna žena i majka. I da se u federaciji živi bogato i berićetno. I da Alija nije počinio udruženi zločin i genocid. I ne,ne treba im više teritorije, samo onoliko koliko imaju već.

      2. Da nije bilo Bratunca nebi bilo Srebrenice. O jednom se govori drugo se precutkuje. Ko je kaznjen za smart srpskih civila u Bosni?

        1. Tipicno izgovaranje neempaticnih i mrznjom zadojenih ljudi.A sta su oni nama radili?!Kad ocistis,a neces nikad,ispred svojih vrata,dodji da prebacujes drugima,onda ces imati pravo da to radis.Sada,NE!Lutas u magli i ne vidis dalje od svog nosa.

          1. Zašto kažeš „počistimo ispred svojih vrata “ a misliš „Republika Srpska ne treba da postoji“

  2. Poceli Bosnjaci da shvataju ono sto je Dodik odavno, zato se Izetbegovic i brine a mozda bi trebao jos vise. Dolazi i njemu vreme!

    1. Što pre Bošnjaci u Bih, shvate da će im biti bolje bez Bakira, i da ih samo koristi za ostanak na vlasti, to će i pre cela Bih krenuti napred, a i biće bolje za ceo region.

    2. Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
      -„Laž je srpski državni interes.“
      -„Laž je u samom biću Srbina“.
      -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
      -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

    3. Ivana, znaju Bošnjaci šta je Dodik mucavi. Posebno da je jedan od trbuhozboraca ovog koji je destilat srpstva: ponizan pred jačim, bahat i surov prema slabijem. Neće potkopat Bosnu, a da ga oganj ne poprži-niko.

      1. Ponekad, izazvan, čovjek kaže i što ne misli i što je ružno. Ugledao bih se na Srbe kao vrijedne, štedljive i marljive domaćine. Narod iz čijih redova je ponikao jedan Nikola T., Mihajlo Pupin, Cvijić, Putnik, Batut i mnogi drugi, vrjedni poštovanja i divljenja. Ne treba se povest za minornim zloćama koji.kaljaju porijeklo i narod. Zar zla nije bilo dosta? Ovo će sve proć . Od života samo sramota duže traje.

  3. Sakali se okupljaju,ali je Bosna preveliki zalogaj.BG i ZG guraju svoje marionete iz Bosne da odrade prljavi posao za njih.Ali…

    1. Šta ali? Opet se uzdate u Turke, kao i tvoji verolomni preci? Navikli ste da gazdujete na tuđoj zemji, otetoj, krvlju natopljenoj, ago, beže, pašo… Bezdušni stvore!

      1. Samo za tvoju informaciju,batice.Turci kada su vladali,uzimali su od seljaka,raje jednu desetinu(10%),a kada su otisli.Milos Obrenovic je,od svojih seljaka,uzimao cetvrtinu(25%),pa vidi ko je bio bezdusniji.Danasnji vlastodrsci,nesto slicno Milosu,uzimaju od svoje raje 20%.Eto,jasnije?!

  4. Susret koji prati teme regionalnog razvoja. Uz opustenu atmosferu najvise proizilazi dobrih efekata.

  5. Ovo je stravicni dokaz ko je Vucic, diktator i hegemonista , bez obraza. Zasto places nad Olujom i Jasenovcem, mizerijo, bednice patoloski?Srbi su zaista lud narod kad im je ova kreatura vodja!

  6. Hrvati i Bošnjaci nisu ni svesni da treba da slave Slobu,jer da njega nije bilo…Neki u Srbiji su bili spremni da sravne sa zemljom čak i Sljeme,a preostali Bošnjaci bi se sad kupali u Sarimsakliju i ne bi se tako zvali.Da,da,koliko god zvučalo ludo-DA,ON NIJE DOZVOLIO…Saznaće se za jedno pedesetak godinica!!!

    1. Potpuno si u pravu. Sloba je mogao da se proseta do Zagreba, ali su se on i Franja dogovorili da se igraju rata oko Vukovara i da vojska ne ide dalje. Posle pocetka oluje, Seselj je krenuo da obelezava hrvatske kuce, a plan je bio da se prognani Srbi tu nasele, a Hrvati oteraju u HR. Znam konkretno za Surcin gde je Sloba angazovao surcinski klan na celu sa Cumetom gde su dugim cevima izdrzali prvi udar izbeglih, dok nisu pristigle jace policijske snage koje su bile angazovane oko kolone izbeglica. Tako je Sloba zastitio Hrvate u Sremu.

  7. Šteta što se tog „tronošca“ nisu setili kad su odcepljivali BiH od Jugoslavije protivno volji srpskog naroda u BiH. Bilo bi ih u BiH 100 hiljada više…

    Uzgred da podsetimo da je upravo tim povodom pok.Sloba bio rekao „samo u Jugoslaviji su svi Muslimani i svi Srbi i svi Hrvati u jednoj državi“, što je posle iskrivljeno skraćivanjem i propagandnom zloupotrebom, izostavljanjem Hrvata i Muslimana iz rečenice…

  8. Ovo je bio neformalni sastanak, a ne zvanična državna poseta, pa zato Bakir i nema razloga da se ljuti.

  9. Bakire, radi na sebi da budeš dostojan Beograda i bićeš pozvan bez problema, ovako još treba da rastes i jacas svoju poziciju.

  10. Jedino je bakirov tata ostavio političku stolicu u amanet pa zato ne paše u ekipu…

  11. Uzevsi u obzir pravi pojedinaca da na Primer Radstand sa Partnerin Ako brat ne funkcionira onda realno je postaviti pitanja Zasto 3 razliciti narod u jednoj Drzavi „moraju“ zajedno ziveti Kad dva Od njih imaju Granicu sa Maticom ?! Samo zato sto Evropske zajednica nezna kud sa Bosnjacima! Zar nije x puta dokazano da KRISCANI i Izlamisti nemogu zajedno ziveti ( Izrael Palestina . PAkistan Indiji i Sada krscanska Armenija I izlamska Azarjbadze! KOLIKO DOKAZA SÜ JOS POTREBNI ?! Covic a narodcito “ sirovi nisko obrazovani Dodik “ nisu Bas dorasli za resavanje. BH sudbinu?! Vucic u biti protiv ustavno Presednik R. Sirbije jer je i Presednik i jedne partije! Protiv svega “ nikom nista “ On Se bavi cak i sa vladinim poslovima a ! za Premierku je sefe“?

  12. Panika se ovo zove radi presude njujorskog suda a koja je pravno obavezujuca za Srbiju i Hrvatsku! Milijarde su u pitanju! Iznad svega imovina poput odmaralista, vila, hotela, poslovnih prostora, luke Ploce, luke Rijeka, naftovoda sa Krka. Sve to pripada bosanskohercegovackom drustvu tj narodu!

    1. Narode moj lijepi probudite se vise ti celnici se poigravaju sa vama dolje i izigravaju i prave mrznju i haos izmedju naroda dolje odvratni su morate uzeti stvar u svoje ruke i jednom zuvjek da nestanu bitange sa balkana oni imaju zadatak da zavadjaju dolje narod a ne da se brinu o njemu odvratno

Ostavite komentar


Politika

Poslanik u narodnoj nošnji podržao izbor nove vlade Srbije 10

Poslanik u narodnoj nošnji podržao izbor nove vlade Srbije

Uoči početka sednice Narodne skupštine na kojoj treba da se raspravlja i potvrdi izbor nove vlade na čelu sa Milošem Vučevićem, Milija Miletić, poslanik Narodne seljačke stranke, sa liste SNS, obraćajući se u narodnoj nošnji, podržao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i budućeg premijera i ministre.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.