Vučić: U Brisel u utorak ide i Nikolić

Ostavite komentar


  1. Adekvatno i na vreme reagovanje premijera i predsednika….tako se to radi. A podrska nastavku dijaloga sa Pristinom i kontinuitet nase miroljubive politike sa zemljama u okruzenju. Sta reci…BRAVO !

  2. Kada građani kasne sa izmirenjem računa obračuna im se zakonska zatezna kamata. Da li će EPS koji je uzeo više obračunati istu kamatu na svoju štetu i na taj način obeštetiti građane. Inače, ovo mi je sjajan način da javna preduzeća pokriju svoje dubioze kod završnih računa a kad to prođe vrate građanima pare bez kamate. Hoću i ja beskamatnu pozajmicu.

  3. Takve greške vezane za račune za struju predstavljaju egzistencijalna pitanja za naše gradjane i nisu dopustive. Šokantno je videti sume koje su greškom došle na računima a naročito gradjanima sa niskim primanjima. Što se tiče Brisela , s obzirom na trenutnu problematiku vezanu za Kosovo logično je da na pregovore idu naši najviši državni zvaničnici.

  4. Drago mi je sto ce skandal oko naplate struje da se resi sto pre. Tako nesto nije smelo ni da se dozvoli i nadam se da ce odgovorni snositi posledice.

  5. U Brisel i treba da ide nas drzavni vrh. Moramo da shvatimo maksimalno ozbiljnost situacije u odnosima sa Albancima.

  6. Normalno bi bilo da u Brisel odu vozom,,Kosovo je Srbija" kako bi ga tamo pokazali rukovodstvu Kosova !

  7. On pripegava indijanskim trikovima,otkopa ratnu sekiru,popusi lulu mira,zakopa pa sve u krug.Tacno da nisu videli voz,nije imalo potrebe da stavljaju uvo na prugu jer premijer zaboravlja da postoje kablovske,satelitske i ostale televizije.Dovoljno da su tog dana gledali samo TV Pink mogli su da se osecaju kao da se vec voze u drustvu hostesa,kulturno umetnickog drustva koje peva pesme o Kosovu itd.Kakve nebuloze!

  8. "I ako se stavim u njihove cipele, oni su mogli da kažu – nama se ne sviđa kakav je voz, ali zašto su onda četiri sata kasnije doveli oružane jedinice koje su svi videli", naglasio je Vučić. "
    mogli su. ali nisu.
    zato sto znaju sta najbolje pali kod dzukela – batina!

  9. …"ali zašto su onda četiri sata kasnije doveli oružane jedinice koje su svi videli…" .Ala se pravis naivan!Pa bilo je najavljeno "spontano okupljanje naroda"pa bi verovatno sledili balvani, pa "park mira" na mostu ili pruzi, dosta je vise da njih stotinak hiljada ucenjuje dva miliona Albanaca.Vreme je da se prekine svakodnevno izdvajanje sume od pola milona eura za Kosovo i da sedam miliona gradjana Srbije konacno prestanu da budu taoci naopake politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.