Vučić u Laćarku obišao porodicu sa devetoro dece i podelio paketiće

Ostavite komentar


  1. Humanost i solidarnost na delu. Istina je da na podizanju nataliteta i poboljšanju uslova života u malim sredinama ima još da se radi, vidi se napredak i želja vlasti da se ljudima pomogne.

  2. Mogao si to da uradis i bez LICNE PROMOCIJE, i nije to jedina samohrana majka sa mnogo dece, eto ti dokaz da TVOJI MINISTRI I CLANOVI SNS-a NISTA NE RADE NEGO SAMO pljuju nepostojecu opoziciju, i to je jos jedan dokaz da nemas nameru da da odes sa vlasti i mnogo si lepe stvari obecao, a ko ce to raditi u SRBIOJI KAD MLADI ODOSEEEE ,, i ne ostaju u Srbiji zato sto ti BOGA MOLIS DA OSTANU

  3. Cim ova deca “ dorastu “ do PASOSA “ tutanj “ iz “ zlatnog doba“ sns sekte u EU

  4. Deco ne slušajte ovu barabu , nego use i svoje kljuse, pa kad steknete pravo na pasoš bežite iz njegovog zlatnog doba.

  5. Meni i je drago što Vučić obilazi ugrožene porodice, i što ima program socijalne zaštite. Srbija se cela razvija i gradi.

    1. Draga Hedona, mislim da bi vaše oduševljenje bilo potpunije kada bi Predsednik doneo lex specijalis (nešto slično kao za beograd na vodi) i svoj deci u R.Srbiji isplaćivao dečiji dodatak, a ne samo do trećeg deteta.Kako bi to lepo zvučalo za sve porodice sa više od troje dece,ali ,verovatno čekamo tvoje i njegovo zlatno doba.PS:Pitanje,šta ćeš raditi kad izgubite izbore i ne budeš radila kao „bot“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.