Vučić pozvao građane da izađu na izbore na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Da „pokažu koliko vole svoju Srbiju i koliko će da se bore za svoju budućnost“ reče on. Znači opet će narod biti kriv ako ne ispadne kako treba? Licemerno. Nego vođo, ako su oni u Srbiji, svojoj Srbiji (tj. bolje da si rekao našoj Srbiji, jer i na ovakav način deliš narod), zašto ne možeš do njih bez dozvole tzv. vlasti tzv. Repiblike Kosovo? Hajde lave. Koji je sada rezultat? Beše onomad 5:0. Kralj Ibi i baron Minhauzen su amateri u odnosu na tebe i tvoje izjave.

  2. ………..ako za to bude razumevanja u regionu, reče On! Pa sad, ako i u buduće budemo demonstrirali silu i trenirali strogoću poput onomadašnje parade namenjene da nešto pokaže upravo tom ‘regionu’ mrka kapa od bilo kakvog njihvog ‘razumevanja’. A, tek konstatacija da……..“u Evropi postoji zamor za proširenje“ je posebna priča. Znači li to da smo digli ruke od Evrope i za to našli opravdanje u ‘zamoru’ umesto da se svojski založimo da što brže otklonimo sopstvene brljotine koje nam stvaraju ozbiljne prepreke na putu ka toj Evropi. U najmanju ruku čudna i nerazumljiva retorika. Znamo li mi, u stvari, šta hoćemo? Teška posla. Bauljamo u sopstvenoj magli, mudrujemo, i istrajni smo u tome, a vozovi prolaze li prolaze. Kada ćemo se uzeti u pamet?

  3. sto tebe za srbima na kosovu i za kosovom briga nisi ti predsednik kosova ti si predesdnik sns i beograda titinog grada ostalo je sve srbsko u rukama komsija bolje receno SUSEDA

  4. Da izaberu svoje predstavnike Srpske lidte.Leposavic,Zubin potok,Mitroovica danas su jedinstveniji nego ikada.

    1. Nikoletka prvo u školu na opismenjavanje pa tek onda možeš da pišeš komentare.

  5. Kakvi su to demokratski izbori kad imas samo jednu opciju za glasanje?

  6. Кад је Маја расписала изборе?Локални избори су под надлежност Скупштине Србије?!Не за..бавајте више народ.

  7. Ja nikad necu priznati nezavisnost Kosova i zato vas pozivam da glasate na izborima drzave koju ne priznajem i da placate porez i sluzite vojsku u drzavi koju ne priznajem.

  8. Neka hvala predsednice. Izasao ja ne izasao ti ces dobiti 80%. Nema potrebe da gubim vreme na ovu farsu.

  9. Konacno smo culi nesto L E P O, od Vucica , kaze da ce da se pravi B LE S A V , ma to nije problem nego si i lazov, nista nisi uradio protiv korupcije i kriminala, haos u skupstini, o d tvojih nevaspitanih poslanika na celu sa Majom, da opljackas nas penzionere i da kazes (opet si bio blesav) da smo trpeljivi, da izadjes iz Patrijarsije posle sastanka i da se pravis blesav , nesmees pred novinare, poturio si potrcka Selakovica, da ides na koridor da se hvalis, stvarno je to nesto lepo i impozantno, al avaj, opet se pravis blesav, sve se radilo naopako, a vi pricate kako se radilo u hodu, koliko je gradjane Srbije kostalo, nestrucno planiranje i preprojektovanje, sve ce to isplivati kad odes sa vlasti, al toliko nisi BLESAV, volis vlast vise od icega

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.