(VIDEO) Vučić u Ujedinjenim nacijama: Srbija je na putu ka EU, ali nije spremna da okrene leđa starim prijateljstvima

Ostavite komentar


  1. Dijalog i ujedinjenje Srbije je od velikog značaja i da sačuvamo teriritorijalni integritet KiM.

  2. Zaboravio da je cepanje doslo posle rata u Hrvatskoj,Bosni, pa onda ubijanje i proterivanje Yugoslovena Albanske nacionalnosti. A i ono cuveno 100 za jednog.
    Sad prica bajke za domacu javnost.

  3. Zamislite kakvo smo mi dno kada nas predstavljaju isti ljudi koji su nas unistili devedesetih, znaci vec trideset godina. To je pola necijeg zivota. Sala prazna, nikoga ne slusa jer sve sto prica mu je sastavio Lavrov, sve sto kaze je licemerno.

  4. Kakav licemer. Sto nije prozvao Rusiju za krsenje medjunarodnog prava i dvostrukih arsina prvo u Gruziji a onda u Ukrajini? Ne sme da naljuti gazdu ali zato spominje Nemce i zapad, uvodi nas u izolaciju.

  5. „Samo prošle nedelje je Aljbin Kurti u Briselu poručio da će Srbi da plate i da pate“ laz, to je rekao za Srpsku listu. Kakav Expo a hoce da ratuje.

  6. Zaboravio si Vučiću reci sta su uzroci nezavisnosti Kosova. Zaboravio si reci da je Srbija pokusala da protera svoje gradjane albanske nacionalnosti i da bi u tome verovatno i uspela da je u tome nije sprecio NATO. Ustvari nisi zaboravio nego se nadas da su i drugi zaboravili.

  7. Tako je predsedniče! Svi su loši, samo smo mi dobri i za primer.
    A ono za nemačkog ministra ćemo svi platiti iz zajedničke kase.

  8. Čovek koji nema nikakve vrednosti drži predavanje svetu kako treba da se ponaša. Nažalost takvih je mnogo na ovom svetu. U svakom slučaju ovakvi govornici ostaće upamćeni kao anomalije demokratije

  9. Распад Србије је почео 1987,а Ви господине председниче Вучићу сте један од главних актера употребе силе на Косову и Метохији,као „учени Милошевић пропагандиста,да не кажем републикански лажов прве врсте.То сте видим и данас наставили изрекавши лаж немерљивох размера са почетком распада Србије 2008 што са места са кога се обраћате изгледа скандалозно ,посебно што сте у земљи која добро памти ко сте и шта сте.Видим да је амбасадор обезбедио сендвиче јер у Белу Кућу тешко да ће да буде сефте радни габлец.Баш пратимо с ким размењујете рецепте за голе отеклине.Успут да вас обавестим да је данас на небу се појавила дуга која негде у зони будуће филхармоније завршава ,изненађујуће лепа информација за људе гладне живота без тиховања Аксиоз за аксиому,Европа у сваком дому.Шмјерт социјализму слобода демократији!❣️

  10. Kako tonne zaboravlja ovaj Vučič uvek da spominje da neki albanac upucao u srpsku decu na badnji dan a sve zaboravlja slučaj Pande u Peči a najkrajnije i Olivera !

  11. Na kraju govora aplaudirali oni njegovi poslušnici, ali me Marko Đurić razočarao. Nekako je mlako aplaudirao i nije ustao.

  12. U ovom govoru Vucica nema nista sto nije rekao ranije na svoje tv. Bio si minister propaganda devedesetosme I devete, kada si ubijeno desert hiljada albanaca, medju kojima 1435 dece of godine do deset godina, cak I sest maloletnika arba u kafani Panda kod Peci. Najavio osvetljenje tog dogadjaja, ali nista od toga.

  13. Koje je uslove Srbija ispunila za ulazak za EU? Da li je problem sa Kosovom dugoročno rešen? Da li je sudstvo reformisano? Da li je korupcija na bilo koji način suzbijena? Da li imamo nezavisne medije?

    Srbima odgovara javašluk, korupcija i kriminal i to je glavni razlog zašto ne žele da udju u EU.

  14. И овде је велика већина у својим освртима показала мишљење о овом човеку, кога сви наводно мрзе, одбацују, и слично. И само једно питање, ОН који није у праву и један од највећих криваца за стање данас у Србији је сам, а у Србији има око 6.8 милиона становника жељних боље будућности, то је факат. Факат је и да је само један читалац написао ћирилицом, факат је и да 99% вас користи КИМ, уместо да напише Косово и Метохија. Нисам никада написао КИМ. То се Французу или Пољаку не би десило.

  15. I šta je postigao sa tim govorom?Ako je neko i slušao na jedno uvo mu je ušlo na drugo izašlo.Lošijeg govornika nisam davno slušao.Nije čudo što ni jedan pregovor nije nikad u našu korist.Nikoga ne interesuju tudje jadikovke.Pa još i osuda onih koji bi mogli stati na našu stranu.KATASTOFA!Dobar političar i pregovarač mora da uvek pronađe interes onih koji treba da ga podrže,pa pored njihovog da pronađe način da provuče i svoj neprimetno.Vučić je za to totalno nesposoban.Sve što sprovodi,sprovodi na silu.Ovde gde je još glavni uspeva,zato što je još glavni.Ali tamo nije i to ne prolazi.A on je za drugi način nesposoban i totalni duduk.

  16. Bezocna je laz da je Srbija na putu EU. To se ponavlja kao mantra, a u tom pogledu nema konkretnih pomaka, vlasti nas ne vode tim putem definitivno.

  17. Cepanje, ne „moje“, kako kažeš, već naše zemlje je počelo sa tvojim šefom 1987 i tvojim sopstvenim svestranim doprinosom kosovskoj katastrofi od 1998. kada si postao – o čuda – Miloševićev ministar za (dez)informacije.

    Ovakvo loše, bedno i licemerno „ja, ja i opet ja“-pozorište, tj. zloupotreba skupa o brutalnoj invaziji na Ukrajinu, je bruka za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.