Vučić uoči samita o klimatskim promenama: Srbija će mnogo toga uraditi na polju Zelene agende

Ostavite komentar


  1. Ma objasni ti njima kako mi i dalje cepamo na „ložaka“ i grejemo se na ugalj 6-te klase i nije nam nista,i nije nam nista,i nije nam nista,i nije nam nista,i ……

  2. Ovo reče onaj koji besomučno dovlači u Srbiju prljavu tehnologiju i industriju koja zagadjuje i ubija sve oko sebe.. Šta ćemo ostaviti našim pokoljenjima? Verovatno samo još jedan razlog da nas doživotno proklinju…

  3. Vec je uradila, vidimo to u Boru, Smederevu, Zrenjaninu a nadam se da necemo da vidimo sa „Rio Tinto = RIO MITOM. Najveci zagadjivac i zagadjivaci u Srbiji su ovi koji su se smestili na uzurpiranoj vlasti, SNS+SPS = Aleksandar ( Jovanjica ) Vucic & Ivica ( koferce ) Dacic.

  4. Sklapanje veza sa svetskim liderima moze Srbiju da dovede na jedan zavidan polozaj u medjonarodnim odnosima i politici.

  5. Svetsaka briga broj 1 je očuvanje životne sredine a svo treba da se uključimo i brinemo o našoj lepoj zemlji.

  6. U Glazgovu se od 31.10. do 12.11. održava Samit o klimatskim promenama,i o tome da je ljudima da ublažimo te promene i posledice i da resimo promene i disbalans u prirodi.Potrebi smo planeti kao i ona nama,mora se zaštititi život na Zemlji!

  7. Energetska bezbednost i efikasnost postaju prioriteti u Srbiji, na dobrom smo putu i idemo napred.

  8. …10.000€ po radnom mestu,bogate zapadne firme,a sirotinja rmba za 200€!

  9. Dobra poruka Vučića evropsim zvančnicima, ali i građanima Srbije da smo opredeljeni za implementaciju „Zelene agende“, ali je još bolja poruka da Srbija neće žrtvovati svoju energetsku bezbednost zarad toga.

  10. Radujem se jedino što ću videti njegovu ulizičku i dodvoračku facu pri presretanju velikih po hodnicima.

  11. Bravo, baš tako! Srpska vlada je učinila na čelu sa Vučićem, veoma mnogo! Doprinela je najvećem zagađenju vazduha i voda u svim većim gradovima, posebno u Beogradu. Više, kao nikada od prvih industrija u Srbiji pa do dranas!

  12. Prvenstveno sami od sebe da podjemo i ne zagadjujemo svoju zivotnu sredinu, a svakako verujem da ce nam i drzava pomoci.

  13. Pitanje klimatskih promena je ključno.Živimo u globalnom selu i svi moramo da radimo iste stvari-da smanjujemo emisiju štetnih gasova,na stvaranju obnovljivih izvora energije -trebaće nam više novca,ali će to biti za napredak ekonomije.

  14. Mi jednostavno moramo da uradimo nesto po tom pitanju, ali, ne samo mi, vec i sve drzave sveta. E ovde trebamo da budemo JEDINSTVENI!

  15. Svaki pojedinac mora da bude svestan da morao da sačuvamo prirodu. Svi zajedno morao da se trudimo da se smanji emisija štetnih gasova. Srbija je pristupila odgovorno ovom problemu, i sigurna sam da ćemo svi zajedno da učestvujem aktivno u rešenju ovog problem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.