Vučić uputio poziv srpskim partijama u CG

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će se dodovoriti kako da se položaj Srba poboljša u Crnoj Gori.

  2. Saradnja sa Crnom Gorom nam je jako vazna,kao polozaj Srba i u toj zemlji.

    1. Kakav komentar bote, imate li vi malo mašte? I zašto komentarišete ovde kad niko ko čita Danas ne glasa za sns??

      1. По твојој логици, пошто нико ко чита Данас не гласа за СНС, ова вијест није требало да се објави у овом листу. Само, лоша ти је логика, а осим тога ја читам Дснас, а гласам за СНС.

  3. Auuu…Ovo je vec tragicno. Gledam kako jedan veliki narod sam sebe urusava. Da li vidite da za maksimum par decenija ovakvim ponasanjem nestajete.

  4. Ovo je lep gest predsednika Vučića jer će se razgovarati sa predstavnicima Srpskih stranaka o unapređenju položaja Srba u Crnoj Gori.

  5. AV je ce sigurno obaviti konstruktivan razgovor sa predstavnicima Srba ali svakako uzeti u obzir da smo sa Crnom Gorom uvek imali bratski odnos bez obzira na politicka razmimoilazenja

  6. Na smrt preplasen da ce ga njegovi zapadni Mentori ‘pustiti niz vodu’ posle Kosova. Ide okolo pokusava da napravi frku sa kim i gde god moze, ne bi li i dalje ostao; ‘preteci faktor’? Sada je sve probao. Ostalo mu je jos samo da trazi nazad clansku knjizicu SRSa od Seselja.

    1. Ponavlja se 90 god . Srpsko rukovotstvo shvatite jer ste vi tih godina bili na vlasti gde ste god branili srpstvo tu vise nema srba. Zato molim vas ncuvajte i ne branite te ljude oni znaju i sami da se cuvaji i brane jer to je njhovo ognjiste i domovina.

  7. SRBI Crnoj Gori su diskriminisani mnogo godina.Ovim pozivom AV pokusava da prikaze sebe kao nakog ko vodi racuna o srbima van Srbije .
    Gde je bio do sada .Napravice jos jednu licnu reklamu od toga i nista vise.Znaci procenio je da od toga moze da dobije neki poen kod neupucenih u narodu i nista vise od toga nema

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.