Vučić: Uskoro odgovor o Fijatu

Ostavite komentar


  1. Uvek isto – Toma dovede nekog uticajnog predsednika iz sveta, a Vučić se odmah umeša i preotme mu ga, kao da ga zna sto godina. Da mnogo ne nabeajamo: Putin, Si Đinping, …., Nazarbajev. Uostalom Vučić je preoteo i prisvojio Tominu pobedu na predsedničkim izborima, preoteo mu SNS, a preoteće mu i mesto predsednika Srbije.

  2. Pored svih tema za razgovor sa Nazarbajevim i medvedevim , sigurno da će najznačajnije za Srbiju biti ugovor za izvoz FIAT vozila na evroazijsko tržište.

  3. Verujem da će odgovor Medvedeva biti pozitivan jer je ovo win-win-win situacija,. Rusi bi ojačali svoj uticaj u Srbiji i Evropi, Kazahstan dobija automobile direktno sa trake, Srbija novo tržište. Svi srećni i zadovoljni.

  4. Sta ima Vučić da raspravlja o Fijatu??
    Da li je On za Fijat predsednik Vlade?? Malo li je dato Fijatu? Čija je to Firma??
    Gos Vučić se ponaša čas kod Tite čas na Zapadu – zaluto skroz.
    Prekini Premijeru bar nas pismene da zamajavaš-
    Predsednik Vlade treba da vodi brigu i konačno da odgovara za Javna preduzeća.
    Koliko Javnih prdduzeća je u gubitku.Što Narod plaća.
    Pa Vlada nihe stanju da vodi ovo malo Javnih preduzeća,a hoće da rešava probeleme privatnig sektora.
    VUČIĆIU NEKO MOŽE DA PROMAŠI ULICU I BROJ TI SI BRATE PROMAŠIO CEO ŽIVOT SVOJ-ALI NIJE TAKO IMAŠ TI REŠENJE -TI SE BAVIŠ POLITIKOM-I OVE NOVINE I ŠTO PIŠEM IDE KAZNA – ALI MENI SE J..E

    ,,Poteškoće su privremene ka i MI,, – Duško Radović
    Kako li ono otvara Borski rudnik imali taj snimak,pa Smederevo,pa dovodi naučnike na destine hiljada eur plate,pa velikog strčnjaka u Komercijaknu banku ,pa 17 banja zatvoreno a gos Nikolić nudi prospkte državi Katar i sram i blam i jedna molba prekinite sa laganjem i priznajet da neznate i kažite koliki je dug bio Srbije kada si došao i koliki j e sada i kolike su penzije bile i koliko ste OPLJACKALI i koliko ste sta uradili na Javnim preduzecima sa zaposlenima i platama.Koliko ste obaveza ,poreza,PDV ,akciza uveli i koliko jos uvodite.Bruke jedne SRAM VAS BILO.
    Pa ni zdrastvene knjizice jos nisu u upotrebi.
    Hoceete jos neke kazne za naduznu raju ko Turci da uvodite.
    Nema gde Vlada se nije obrukala.Jer bilo Ono dete Krstć ekspert finasija iz USA i nije konvertovo dug US eur i ode malo milijardi,

  5. VAGA:Nadam se da Moskva neće imati ništa protiv da se Fijat pojavi na evroazijsko tržište.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.