Vučić: Videću da li će Kosovo da poštuje ono što je rekao Grenel

Ostavite komentar


  1. Rodom sam iz Prizrena a sada nastanjen u Krusevcu i znam da ni do sada pristinske vlasti nisu odrzale ni jedno obecanje a nisu ni ispunili preuzete obaveze, tako da sumnjam da ce stati sa pokusajima pridruzivanja raznim medjunarodnim organizacijama.

  2. Albanci su uvek igrali na kvarno tako da ce i sada verovatno to biti slucaj.

  3. Najbolja politika koju je Srbija bila spremna da vodi o ocuvanju Kosova i Metohije, je upravo ova koju vodi Aleksandar Vucic.

  4. Isa. 26,10. Ako se i pomiluje bezbožnik, ne uči se pravdi, u zemlji najpravednijoj čini bezakonje i ne gleda na veličanstvo Gospodnje.

  5. *Nezaustavljivivo i … Pet dana do izbora – srama .
    Jezek. 33,15. I vrati bezbožnik zalog, i vrati što je oteo, i stane hoditi po uredbama životnijem ne čineći bezakonja, doista će biti živ, neće umrijeti.Jezek. 18,23. Eda li je meni milo da pogine bezbožnik? govori Gospod, a ne da se odvrati od putova svojih i bude živ? *Šafl-spreman!

  6. Vec svi znamo kako prolazi to sto Pristina obeca da ce ispuniti. Malo li su nam puta pljunuli u lice?

  7. Dosadasnjeg dogovora sa njima nije bilo tj . bilo je slovo na papiru , imamo puno pravo da mi ne ispostujemo dalje dogovore.

  8. Da velike sile vide svoje intrese na Kosovu to svi znamo. Na nama ostaje da mudrom politikom pokusamo da sto vise izvucemo u nasu korist.

  9. Odgovornom i razumnom politikom, koju zastupa predsednik Vučić uspećemo da ostvarimo najbolje rešenje za naše ljude sa Kosova i Metohije

  10. Nece covek time da se bavi, prosle godine je zapoceo kampanju za dekriminalizaciju homoseksualizma pa mu je to prioritet sigurno

  11. Srbija nikada nece pristati na raznorazne ucene zarad priznanja Kosova i toga moraju svi biti svesni…nama je sada najvaznije da ekonomski jacamo i da se sto vise borimo kako bi zapadne sile uvudele da su pogresile oko nase juzne pokrajine…

  12. Kosovo je postalo pitanje velikih sila , a ne samo nase. Rusija nam je jedini oslonac po pitanju resavanja KiM-a.

  13. Pristina nikada nije postovala nista pa verujem da ce i sada biti tako.

  14. Srbija nikada nece priznati KiM, trebalo bi to vec jednom svi da shvate i da ne pricaju prazne price, cuvamo svoj teritorijalni integritet , cuvamo srce Srbije.

  15. Dijaloog dolazi u obzir kako bi se doslo do kompromisa, ali ne dolaze u obzir ucene od strane Pristine ili bilo koga drugog.

  16. Kosovo je naše ostalo i biće naše.Naša zemlja se bori a imamo apsolutnu podršku Rusije što je veoma dobro.

  17. Moramo svi da shvatimo koliko je zapravo, naša zemlja pod pristicima ali svi znamo naš pravi put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.