Vučić: Vojna parada ipak 9. maja

Ostavite komentar


  1. A ko će da paradira i s čim? Oni jadnici koji su pretekli sa tandžarama m48, u ofarbanim dajčevima iz sedamdesetih, izlizanim uniformama i bušnim čizmama a na čelu s nesposobnim vulinom u novoj crnoj vučićevoj paravojnoj uniformi. Eeee, jadna, nikakva državo, uništena, nepostojeća vojsko i i neizlečivo bolesni „predsedniče“!

  2. Nikada ne smemo zaboravit zlodela koja su nam naneta tokom NATO bombardovanja.

  3. The Little Canis gLupus na reče zbog čega je došlo do bombardovanja SRJ?! Kad ti neko lupi šamar mora da postoji i razlog!

  4. Baš se ova zabludela deca zaigrala duboke države pa pre podne rade i obećavaju jedno, u podne već imaju drugi plan a ležu zaspišani kad shvate da im je ispalo sasvim treće od onog što su za jutra snivali i tako već 7 godina. Dete poraslo kreće u prvi razred ima vremena naučiće se pomislio bi normalan čovek. Međutim Srbija više nema vremena da čeka da od ove zabludele dece ispadnu normalni ljudi, jer oni u stvari imaju već 30 godina kako su đaci koji se uče šta je država ali stalno padaju razred i ponavljaju i ponavljaju a narod ih jadan trpi i trpi dok posledice nisu ni malo naivne. U tom trpljenju narod izgubi 3 države a četvrtu im na silu stvori Milo Đukanović jer ova deca sama Srbiju nisu htela stvoriti, izgubiše 4 rata a da nisu u njima učestvovali, predaše 15% teritorije Srbije NATOu, opljačkaše narod kroz lažljive banke i zajmove za još lažljiviju državu vlasne familije, tukli su im na trgovima i ulicama studente i slobodoumne ljude, pokradoše im glasove na izborima, ubiše im najumnije ljude, izgubiše trećinu stanovništva koja pobeže iz Srbije od njih u dijasporu, opustoše sela i manji gradovi, prodaše zemlju i fabrike strancima arapima, kinezima, amerima, rujama i ostaloj belosvetskim mafiji, dovukoše na ulice drogu i pinkovski razvrat na televizije i spremaju narod na konačno rešenje za Kosovo. Pa i da su nam rođena deca mnogo je bre.

      1. Kalaba, sve oni to znaju i vide. U tome i jeste taj pasjaluk koji nas teško muči. Treba ih proterati sa ovih prostora i to za svagda. Zna On to pa je zato upregao i doveo na čelo one najodanije koji ne smeju ni da pomisle na izdaju …. . Ovo narod treba da reši….

  5. ma voleo bi ti da to bude u Beogradu kao u ono Titovo vreme i da budeš na istoj onoj tribini

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.