Vučić za Euraktiv: Poziv na bojkot udar na demokratiju

Ostavite komentar


  1. re: U autorskom tekstu za briselski portal Euraktiv (www.euractiv.com) Vučić je naveo da bojkot kojim se preti, „nikada nije imao veze s izbornim procesom

    VUČIĆDLAK JE GO!: Olinjao pa više ne može da se pretvara i da sakrije kako ga nije strah bojkota.

  2. „Repetitio mater studiorum est“, sto bi rekli stari Latini. Dakle, da ponovim omiljeni citat: „Nas preCednik je toliko produktivan, jednom zine a triput slaze“. Izvinjavam se autoru ovog genijalnog komentara sto zaboravih njegov nik, da ne ispadne da sam plagijator kao neki tamo ministri.

  3. Jedni bojkot izbora koji bi imao smisla, bio bojkot građana Srbije a gradjani Srbije nisu maloumni.

  4. Na njihovu žalost narod ih je provalio, džabe pozivaju na bojkot, Nihova reč nema težinu.

  5. Lepo im zbori Don Korleone!
    A oni bi da se glupiraju….

  6. O kakvoj demokratiji je reč , ni jedan gradski odbor ili opštinski Srpske napredne stranke nema demokratski kapacitet. Sve tkz odbori su sami sebe proglasili legitimnim i dobili saglasnost centrale. Nikakve izbore unutarstranačke niste održali iako je svima mandat istekao pre dve do tri godine. Ipak je to za vašu odabranu decu !

  7. Bojkot je cista glupost koju je opozicija izmislila iz nekog, samo njima poznatog, razloga jer ne bi bas da bojkotuju u svim gradovima.

    1. Jedva je bilo 48% na proslim izborima kad niko nista nije bojkotovao. Hoces sendvic da ti napravim? Nemo’ da gladujes 😉

  8. Samo neka oni bojkotuju izbore, a na kraju će izaći da na tim istim izborima glasaju za svoje lidere.

  9. Babi milo sto joj se i snilo. Izgleda da su naprednjacki planeri shvatili da je bojkot mnogo veci nego sto su mislili pa sada vladalac pokusava da ubedi i one druge, na engleskom. Mozda bi vladalac mogao da proba na kineskom jer taj mu jezik odlicno ide.

  10. Ko god bude poverovao u podatke o izlaznosti koje ćeš ti saopštiti taj je za ljudsko društvo potpuno izgubljen. U svakom slučaju pričaj šta hoćeš, bojkot ili ne, visoka ili niska izlaznost, ja sam svakako na ulici dok te u zatvoru ne vidim.

  11. Jedini udar na demokratiju je ponašanje i uzurpacija svih državnih institucija od strane Prvorođenog radi uzdizanja njegovog kulta ličnosti.

  12. Svima je to jasno, osim nekima iz opozicije koji misle da ce na vlast pre doci nasiljem, nego voljom gradjana na izborima.

  13. Citav process bojkota upravo ima veze sa takozvanim izbornim procesom koji je u rukama vasih podvala. Pa niko nije bas toliko naivan da naseda na vase lazi. A o demokratiji njenoj navodnoj ugrozenosti o kojoj ste izvoleli da manipulirate, vi licno imate najmanje moralnog i inog prava da govorite. To je opskurna i degutatntna zamena teza. Vas omiljeni retorski metod i trik. Havala administratorima koji ne cenzurisu istinite odgovore nasuprot lazima.

    1. Ne sekiraj se, i ti si sigurno na glasackoj listi, a i na poslednje izbore izglasao njih, a da ni ne znas nista o tome…

  14. Ne koristi taj pojam, molim te! To je kao kad lopov naziva lopovima časne i poštene ljude.

    1. Zatvor za tebe sto si pokrao drzavu izbore nase zivote medije…NECES DUGO KO NI MILO…Predstava se zavrsava.. GUBITNICE….

  15. Udar na demokratiju tako je, a bori se opozicija „kao“ za neku demokratiju, njihovi postupci su van logike.

  16. A, kada prodju izbori i kada bude potrebno nastaviti uredjenje nase drzave gde ce onda opozicija biti?

  17. Baš mi je milo što sam „bojkot idiot“. Vučić je za „demokratsku Srbiju“!!! Ili, demokratski cirkus?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.