Vučić: Za zadužene u švajcarcima uskoro leks specijalis

Ostavite komentar


  1. Kakvi crni predstavnici vlasti? O čemu pričate? Da li znate šta je Jelašić govorio? Odakle Vam smelost da ponovo kradete sve poreske obveznike, zarad dobijanja političkih poena pre nastupajuće izbore? Gde Vam je odgovornost za sve građane, ako ste uopšte predsednik svim građanima?Najlakše je zavući ruku u budžet i oštetiti sve poreske obveznike, a posle na kraju godine reći, pa nema za povećanje plata, nema za penzije, znate tu su bile akcize, pa švajcarci, pa ko zna šta jo…ccc.

      1. Ajde ne primajte se ljudi. To je Vučić, šta iz njegovih ista izađe dogodi se suprotno…

    1. Kako vas nije sramota da tako komentarisete, pa jel predsednik lepo rekao da ce teret snositi banke u najvecem delu, pa jesu sve drzave donele te zakone samo jos srbija nije, svaka cast za predsednika , napokon posten covek u drzavi da zastiti ugnjetene i obespravljene , stidite se od komentara.

      1. @LI@*** Sramota treba da je predsednika koji će „deo“ duga prebaciti na punioce budžeta,što mu NIJE u opisu posla,a koji o privatnim kreditima pojedinaca nisu ni odlučivali niti danas imaju bilo kakvu korist od njih! Zašto ja da plaćam pogrešne odluke drugih?! I ja sam kupovao EUR za 120 RSD,a sada je oko 118.Hoće li The Little Canis lupus da i za mene donese lex specijalis i nadoknadi mi štetu u kursnoj razlici,iz budžeta,naravno?

      2. U najvećem delu da, ali će država dodati sto dvadeset miliona eura.Malo li je? Verujte nije me ni reč sramota za napisano, ali me je sramota da plaćam za Vašu naivnost.

        1. I sad su madjarski predsednik poljski hrvatski austrijski i svi ostali budale ??? Zaista sa ovim botovima udruzenja banaka nema smisla raspravljati.

          1. Ma nisu navedeni predsednici budale.Vi ste naivni, zaista nema potrebe da Vama komentarisati.

    2. Ovaj čovek kao da nije čuo za zakon o obligacijama. Ajde baš da vidim kako će da natera banke da rade na svoju štetu. Mada, kako je odradio umanjenje penzija-stečeno pravo-sve je moguće. Dokaz da Srbistan nije država nego abortus tvorevina. Neozbiljni po svim pitanjima. I sad treba da dođu ozbiljni investitori ?

  2. Svaka cast Vucicu , pa ti znas sta je leks specijalis, pa sto onda to ne primenite na Djelice Labuse Dinkice Vlahovice Kostice i ostale sto opljackase gradjane Srbije, pa isteraj tvog savetnika Selakovica iz svog kabineta i vrati ga u pravosudje, da nesto uradi, valjda imas petlju, a ne da samo krades nama penzionerima, i jos kazes da smo trpeljivi, lazovcino nikad nisam bio trpeljiv, i vrati mi mojih cca cetiri hiljade EUR-a

  3. Na osnovu onoga sto se prica pa bankarskim krugovima zakon ce biti opet diskriminatorski i to bas jer zele da ogranice na kredite sa ostatkom duga do 6 milion dinara?! Znaci ko je mora da uzme malo Veci stan npr u BG (a to je sve preko 50m2 iz tog vremena) nece dobiti ni jednu drugu opciju bnego da se tuzi. Iskreno se nadam da bankarski lobi i nece prevladati u ovoj nameri.

    1. Pa on Beogradjane ne moze da smisli. A ovi svi iz manjih mesta kad im resi problem garant prelsze u SNS.

    2. Niko nije terao mušterije da se zadužuju u švajcarcima. Slobodna volja regulisana UGOVOROM. Jel neko pištoljem terao raju da se zadužuje, i ne samo u švajcarcima. Demagogija pred izbore. Kad ga samo potkače bankari, koji i inače drže ovaj jad od Srbistanske privrede.

    1. @Dalibor Savic*** Bitno je to ko će da plaća tuđe odluke i dugove,a Vučić iz svog džepa sigurno neće! Moraće da zavuče ruku u tuđi džep pa i u tvoj!Idu izbori.

  4. A sta je sa mojim udruzenjem slusalaca FUNK muzike. Potrebno nam je novo ozvucenje. Hoce li nam drzava pomoci i koliko u evrima?

  5. Sasvim je u redu da Banke da podnesu veCinu tereta, jer su iz toga one profitirale, na stetu gradjana i drzave.

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 10

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.