Vučić zadovoljan sadržajem razgovora sa svetskim zavničnicima u Budimpešti 1Foto: Printscreen/Instagram @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na svom Instagram nalogu da je zadovoljan sadržajem današnjih razgovora sa svetskim zavničnicima u Budimpešti, a mađarskoj predsednici Katalin Novak i premijeru Viktoru Orbanu zahvalio je na gostoprimstvu i prilici da prisustvuje proslavi Dana državnosti Mađarske.

„Mnogo dobrih sastanaka i razgovora sa predsednicima Turske, Uzbekistana, Azerbejdžana. Poseban razgovor sa emirom Države Katar šeikom Tamimom bin Hamad Al-Tanijem i očekujem uskoro njegovu posetu našoj zemlji. Razgovarali smo o mnogim važnim stvarima za Srbiju i to će nam omogućiti nove investicije, mnogo napretka u budućnosti, mnogo toga što moramo da uradimo za naše građane“, rekao je Vučić u video poruci.

Vučić je rekao i da je srećan što je danas u Budimpešti prisustvovao osvajanju prve zlatne medalje za Srbiju na svetskim atletskim prvenstvima i čestitao titulu svetske prvakinje u skoku u dalje Ivani Vuleti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari