Vučić zamolio Skota da SAD politički utiče na Prištinu

Ostavite komentar


  1. Sad je i Skot dobrodošao,prošli put na njega drvlje i kamenje?Da li naša država zna šta je međunarodna diplomatija i šta su interesi i politika velikih sila,nije to Pink,Informer,Hallo,Hepi,Srpski telegraf,Rističević,Martinović,Atlagić,Gojković,Stefanović,Babić,Gašić,Mihailović,polatika od danas do sutra,ili ko dalje pljune?Misle da se mogu,kao devedessete ,igrati?

    1. Koliko vidim tebi 2/3 države ne valja, pa bih se na tvom mestu zamislio nad svojom logikom.

  2. Ko nevernik u crkvi kad se moli.
    Ako ovo ipak ne upali, da probaju on i Dacic, nesto preko Kurtza.

    1. bahati dacic rekose istog dana kada je uvredio Kurca na koferenciju za medije onog istog dana koliko ce Kosovo da postavi poveca sat taksu na robu od serbije i to „JUNACKI“ se bahatio kada ono istog dana 100% CARINA (nije to nikakva taksa) a posle isti taj „JUNAK“ se kaje kod EU i medjunarodne zajednice da zaustave „mostruma“ koje su sami stvorili na pristinu a ne vidi da je sve isto kao miloseviceme vladovine samo sto on fizicki nije prisutan !!!

  3. Koje bre ovde lud napadate coveka a sad ga molite za pomoc jeste bre vi ljudi normalni.

  4. Halo, Cipuljici, … zar Taci nije otisao proslog meseca u Ameriku da pita moze li da nam uvede carine?! … Ti ne smes (ali bi rado) da im priznas siptarsku drzavu, a oni nece bez priznanja vise da te takvog drze na vlasti. Ti bi i dalje da vladas, ne ide ti se nazad kod Seselja, zato ce zbog tebe, kao 1999 nase zemljake na jugu da ‘bombarduju’, ovog puta ne bombama nego porezima i siptarskom vojskom ….

  5. Srbija neće prihvatati nikakva poniženja po pitanju KiM i ponižavajuće predloge za rešenja

  6. Iako je jasna politika SAD da podržava Kosovo ipak treba im staviti do znanja da ovakvo ponašanje Prištine može dovesti do novih sukoba u regionu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.