Vučićeva najava spoljnopolitičkog zaokreta Srbije je priznanje pogrešnog vođenja politike, ocenjuju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Do nekle je čovek u pravu ali malo je tupav. Posle poraza Miloševića niko nema pravo da nezna s kim ima posla jer politika anglosaxonaca prema srpskom narodu ima kontinent od nekoliko vekova. On pominje EU, što znači da nema pojma o politici.

  2. Вучићева политика је погрешна од почетка, није добро проценио ко су пријатељи, а ко су непријатељи, време је показало.

  3. Vuciceva politika je skroz pogresna i Srbija je dovedena u vlo losu poziciju iz koje ce teko izaci pez posledica. A to je zato sto je umislio da je on najpametniji, najjaci i politicki i ekonomski,da mu niko nemoze nista a ustvari on vodi politiku mrznje , svadjalacku , politiku podele na moje i njihove,politiku uzipiranja celokupne vasti, svakodnevne krsenje Ustava i ukidanja demokratije. Tako nece moci da se odrzi dugo i mora doci sto pre do promene.

  4. Odlican komentar“Ja“.Nesposobni politicari,umisljeni da je Srbija centar sveta,vreme je da odu posto su vec dobro napunili dzepove,a nas su udaljili od EU.

  5. Fascinira me koliko kontradiktornosti ima u „mudrim savetima“ sagovornika u ovom tekstu. Treba da se znači usaglasimo više sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU i zapada, pa ćemo doći na zelenu granu. A to što nam ista ta EU negira suverenitet na Kosovu (a premna je da gine za Ukrajinski suverenitet), to što nam spočitava saradnju sa Kinom (a Šolc i Makron trče kod kinenskog lidera), to što žele da nas proglase genocidnim (a u Palistini se odigrava genocid), to valjda nema veze i u redu je. Da su ovakvi na vlasti već bi smo se sveli na beogradski pašaluk.

Ostavite komentar


Politika

Danas saznaje: Kada će opozicija održati prvi predizborni skup u Beogradu i kako će to izgledati? 8

Danas saznaje: Kada će opozicija održati prvi predizborni skup u Beogradu i kako će to izgledati?

Biljana Đorđević, kopredsednica Zeleno-levog fronta, rekla je za Danas da opoziciona koalicija Biram borbu od 17. maja kreće u konkretniju kampanju kako u Beogradu tako i u drugim opštinama i gradovima u Srbiji u kojima će se održati izbori 2. juna, a da će se prvi skup ove koalicije na kojem će učestvovati kandidati za gradonačelnike i predsednike opština održati krajem sledeće nedelje u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.