Vučićeva poseta Užicu: Narodni jad prekriven zlatnim paravanom

Kako je izgledao dolazak predsednika nakon pet godina i više političkih kampanja

Ostavite komentar


  1. Pogrešan čovek na pogrešnom mestu. A oko njega narod snishodljiv prema lažnoj veličini predsednika, lekari uplašeni za svoj posao, sportisti za svoju karijeru i oni koji skidaju kajmak na društvenoj nesreći, u autokratiji gde jedan čovek, opsednut moći i samim sobom, ne može sve da kontroliše, jer za to su potrebne jake nezavisne institucije i demokratija u kojoj čovek ne oseća strah od posledica onoga što izgovori i učini za dobrobit pravde i istine. Jad i beda diktatora. Laž koja besmisleno i bespotrebno nadilazi realnost koja se mora sagledati uzduž i popreko i analizirati da bi se i bolje živelo i da bi država bila u službi naroda, a ne jednog čoveka, koji na čitavom društvu iživljava svoje bolesne snove odavno zarobljene pogrešnim predstavama o životu. I svi ga trpe, a ulizice potpomažu zarad sitnih sebičnih interesa i nedostatka pameti, dok Hristova crkva ćuti i deli mu ordenje, a intelektualna snaga ove zemlje u svom kukavičluku i gubljenju dostojanstva tone u očajanje. A diktator raste i postaje još bezumniji i bezobrazniji. Sami smo krivi.

  2. Dobice kanalizaciju kao sto su je dobili Ovca,Borca,Krnjaca.Baron Minhauzen zaboravlja sta je sve obecao ,anije ispunio.
    Hodajuca enciklopedija lazi.

  3. Svi očekuju da se reše pojedinačni problemi, a vaši novinari samo razgovaraju sa nesrećnim ljudima koji su bili protivnici vlasti i za vreme Đinđića, i Tadića i sada. Idite po Beogradu, Novom Sadu i Inđiji i pitajte besposličare zašto ne rade. Hoće 1.000 evra, a da ne rade i onda lutaju ulicama, prose ili rade neke nečasne rad

  4. Bio i kod nas u Bajinoj Bašti, došli Bosanci iz Srebrenice i Bratunca, autobusima, poslao ih njegov saučesnik Dodik, došla šaka jada od naših naprednjaka, poslali sve iz Elektroizgradnje, firme,prisilno iz prve smene, da ga dočekaju. Laže za tunel već 9 godina, u oči gleda i laže. Ima li ovaj čovek obraza uopšte? Šta misle ti ljudi koji ga glasaju?

  5. Ono sto smo do sada videli je da prdsednik baram obilazi okruge koji nisu cesto bili na mapi politicara. A ono sto je lepo videti da gde god dodje Vucic ipak nesto pozitivno i lepo se desi ili ce se desiti. Obecanja sada nesto ipak znace. Idemo korak po korak.

  6. Takvi su oni, rado bi promenili ime gradu u Vučićevo UE, ne bi im bio prvi put!
    Čast časnim izuzecima, ima ih sve više i to me raduje.

  7. Zakukaše Srbi u nevolji, al se dragog Boga ne setiše, jedinoga svoga prijatelja!

  8. praktično on je postao „putujuća kancelarija za brze odgovore“ 🙂 ako se iko više seća tog obećanja.

  9. Vecina radnika (bolje reci neradnika) pogona EPS i Diszribucija su morali ici na ovaj miting.
    Dobili su placen dan a sto narod malo malo nema struje niko ne haje
    Ako neko slucajno nije otisso nece mu biti produzen ugovor

  10. Zna on gde je Sevojno pa obecava kanalizaciju ?! Da sam mu na primer ja rekao da u mom Blatistu nema asfaltnog puta , on bi isto obecao put za Blatiste ! A Blatiste ne postoji , nego Blatusa .

  11. Ja sam Uzičanin i odgovorno tvrdim da mojih sugradjani nije bilo 10% od tog broja. Autobusi su došli iz PP, PB, NV, PŽ,Arilja iz Skelana, Bratunca, Višegradai oni su kao cirkus išli za AV od Ue do ikre gore pa do Bajine Bašte. Užice od najboljeg grada došlo je do sirotinje

  12. Naj više me iznervirala poseta Bolnici i doček nečoveka Božovića.Lako će te našminkati ustanovu a šta ćemo sa lekarima koji su neljubazni i još crnje nestručni.Čast izuzetcima.A to je istina.Nigde tolika bahatost kso u Užičkoj bolnici, a bila sam sa roditeljima i u Kragujevcu I u Beogradu.Razlika u načinu ophođenja je ogromna.

  13. Nacin na koji pisete i pratite Vucica,najvise njemu ide u prilog.Da li je moguce da sve ovo radite slucajno……ili….meni sve govori da je namerno.Realno,vi ste mu najveca podrska,zboga vasih komentara,sve vise njegovih pristalica.BRAVO!!!!

  14. Kako vas nije sramota toliko da lažete!Bitno je da su vaši „žuti“ tajkuni sve moguće ulagali u Srbiju, sve su učinili da dovedu investitore i zaposle radnu snagu koja je godinama bez sredstava za egzistenciju…Pa nisu državu upropastili SNS i Vučić, koji je sva svoja obećanja ispunio, pre ili malo kasnije! A vaši tajkuni ne mogu da izdvoje ni deo od naroda ukradenog novca i uplate na račun za lečenje nekog bolesnog deteta…A boli vas i popularnost koju Vučić ima u narodu, gde god da ode…To ne možete da oprostite ni Vučiću ni narodu…Jadno, jadno, jadno!

  15. U tekstu i komentarima je vecina istina, ali je porazno da su nasi demokrate, a i alternativa danasnja napravila od njega Papu u Srbiji i kao takav je nesmenjiv najmanje jos 4 god. Nikada necu glasati za njega ali nemam ni za koga bi, manje zlo je od aktuelne ponude…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.