Vučićeve zapaljive izjave obijaju se o glavu Srbima

Sagovornici Danasa sa dve potpuno ideološki različite strane složni u oceni

Ostavite komentar


  1. A koja je to zapaljiva izjava predsednika Vučića. Nije valjda zapaljiva izjava što je iznio da su Srbi na KiM u veoma teškoj situaciji.Da li ti to misliš da nisu i da oni imaju normalne uslove za život.

  2. Gospođo Rašković-Ivić, da li je to zapaljiva izjava što je predsednik iznio da će Srbija biti uz svoj narod koji živi na KiM.

    1. @Marko…“Srbija će biti uz SVOJ (?!) narod …“ A čiji su ostali narodi u Srbiji i na Kosovu? Hoćete teritoriju bez nepodobnih naroda i narodnosti? Političko rukovodstvo Srbije degradira sve one koji nisu Srbi! Ne kaže se „naš narod“ već „naši državljani“,a u tom slučaju Srbija pada u problem jer mora da tretira i kosovske Albance kao i Srbe,teoretski srpske državljane,zbog dostave humanitarne pomoći socijalno ugroženima,agregate,ogrev,hranu,traktore…Dakle,šta je to „naš narod“,a šta smo mi ostali,ne-srbi?

  3. Gospođo Rašković-Ivić, vi ste izjavili da su Srbi izvršili genocig u Srebrenici i to pokazuje koliko je vama stalo do Srba.

    1. Romanijo, goro moja! A sta je Vucic izjavio kada je otisao u Srebrenicu da se izvinjava za srpske zlocine? Jel on tamo rekao da nije bilo zlocina.

  4. Ovo je totalno ne iskreno, kada mi kao narod ne možemo biti složni barem po jednom nacionalom pitanju, onda nam tako i treba!

  5. Nisi iskrena Sanda, nisi. Imala si priliku da rešite Kosovo, pa što niste. Napravili ste nam još gore jade…

  6. Господин Александар и господин Ивица су били добри ђаци Е.У.све су учинили и потписали како су из Брисела „високи представници“ Е.У.саветовали и на крају је Српска држава прошла идентично као и у преговориа са „високим представницима“ Европске заједнице у преговорима у распаду СФРЈ од 1989.г.до 1999.г.Иста прича.
    Српска држава једино што треба да учини јесте да постане чланица НАТО савеза,
    већ је изгласан Закон и потписан Уговор у 2016.години са НАТО и Србији је чланство у НАТО отворено за разлику од чланства у Е.У.где су врата затворена.Српска држава би тада као чланица НАТО имала инструменте да заштити Српски народ и у Хрватској и у БиХ и у Црној Гори и у А.П.КиМ а такође би могла да промени економску политику према Е.У.и да уведе царину од 20% на увоз робе из Е.У.и уведе ПДВ од 20% на извоз робе из Србије,уз слободну без царинску трговину са Америком,за увоз и извоз робе,и да таквом економском политиком има бенифит што није чланица Е.У.Србија са својим пољопривредним и индустриским потенцијалом са економском без царинском трговином са Америком би управо учинила привредни бум попут Турске ту Е.У.не би могла да учини ништа против Србије,јер би негативни утицај Немачке био занемарљив са Србијом у НАТО савезу. Међутим,жалосна горка истина јесте да политички олигарси и из позиције и из и позиције нису зрели да то и учине из идеолошких разлога,укључујући и поштовану госпођу Сандру.

  7. Da si barem na oca malo nešto nasledila što se tiče jedinstva, gde bi nam bio kraj!

  8. Vucic= Robin His
    Robin hud je uzimao bogatim ,Davao siromasn.
    Vucicevi Robin Hud uzima od sirotinje deli bogatim.
    Pomesao loncice

    1. Ma, ne, pomešao je likove. Kaže Robin Hud, a misli Superhik.

  9. samoneko ko je debilan moze reci da je briselski sporazum dobar za srbiju ili srbe. nije ta nista ucunila ni za srbe u krajini nego je sedela i nosila svoje bunde po beogradu dok su ustase ubijale srbe po krajini. gadi mi se gadura.

    1. Opismeni se prvo prostacino, pa onda komentarisi. Radikalsko vredjanje je sve sto znate. Moze covek I da se ne slaze sa nekim I da bude pristojan. Samo ko ce to vama objasniti.

      1. Radikali su veliko zlo za Srbiju i njen narod.Bilo bi dobro da to ljudi konačno prepoznaju.

  10. Ova gospodja, kao i njen otac, su mi nekada bili veoma simpatični. Gospodju Rašković sam smatrao kao osobu koja nije podložna politikantstvu i kockanju sa interesima naroda kome pripada bez obzira na političku pripadnost i ideologiju kojoj pripada. Smatrao sam da će uvek izgovarati istinu koja je u interesu Srba i Srbije bez obzira na kojim prostorima ti Srbi živeli. Umesto toga, pretvorila se u palanačku preklapaču, kojoj je jedini cilj zadovoljenje svojih ličnih animoziteta, čak i po cenu državnih interesa?! Mnogo je znajnja, dobrote, trpljenja i samoodricanja potrebno da bi se bio nacionalista. Pravi nacionalizam se ne isplati. Gospodja Rašković-Ivić je pošla ali je zastala na tom svom putu.

  11. Politika predsednika Vučića je uvek bila usmerena na podršku našem narode na KiM.

  12. Politika predsednika Vučića je politika koja brine o Srbima ma gde oni bili.

  13. Ма да, ви сте велики патриоте! Нападате и окривљујете увек своју државу исто као и наши непријатељи! Јесте ли некад чули неког Шиптара или усташу да каже да су они криви за нешто? Нема тога нигде осим у Србији! Крива је наша власт, крива је Србија и Срби? Проклетници једни!

  14. Ja se sećam kako je tvoj otac davao zapaljive izjave u Kninu, neposredno pre izbijanja rata!!!!!

  15. Robin Hud je bio isto što i naši hajduci,otimao bogatima i davao sirotinji.
    U knjizi on nije bio predstavljen kao „ozloglašen“ , on je bio kralj Šervudskih šuma.
    Ako je Kosovo Srbija kako napisa Dačić onda neće biti potrebno dostavljati hranu i lekove kako znamo i umemo.

  16. Premijerka Srbije bi trebala da komentarise pojavljivanje ovoga Robin Huda iz sume a i pokusaj krijumcarenja srpske robe kroz one zloglasne sume. Premijerko,oglasite se!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.