Vučićevi botovi ispaljuju rafale i u prazne mete

Zašto premijera „ljubitelji“ brane i od tekstova u kojima nije ni kritikovan, ni napadan

Ostavite komentar


  1. Sve cveta u Srbiji, nema sta.Ipak treba posebno pomenuti visoku korupciju.Ona buja poslednjih par godina i steta je takav trend prekidati. Zato Tomu, kralja korupcije, za predsednika!

  2. Kamo srece da su svi kao Aleksandar Vucic,danas bi bili Svajcarska. DS je godinama sa svojim partnerima unistavao ovu zemlju,ali to izgleda nije bitno!

  3. Vi lupate u prazno.Ne postoji Vučićevi botovi,postoji narod koji podržava Vučića i njegovu politiku,a to vas boli jer vam narod više neveruje.

  4. Vučić non stop biva napadnut, šta god da uradi. I zašto se kjudi koji ga podržavaju tako nazivaju? Sramota!

  5. Ovi novinari svakodnevno ispaljuju lazne vesti, pa ih narod opet trpi. Ne cita se istina, vec se svi utrkuju da vest bude prva…

  6. Mislim da su ovakvi naslovi velika uvreda za građane, koje neko naziva "botovima" samo zato što podržavaju politiku koja nekome koje Srbiju doveo u probleme ne odgovara. Tužno.

  7. Vidim, vođeni ste snažnom idejom…ipak, ne razumem.
    Premijera brane istomišljenici, oni koji u njega veruju. Iste, pretpostavljam, imate i vi. U čemu je onda problem?
    ržnja vodi samo u ambis, to zapamtite.

  8. Botovi ne postoje, to je opet nečija jedna u nizu izmišljena medijska patka samo da bi nešto napisali i rekli.

  9. Pretpostavimo da bi pojedinci bili zadovoljni da ni jedan gradjanin koji ima suprostavljeno misljenje u odnosu na opoziciju ne komentarise pojedine tekstove i desavanja.A sta bi to znacilo?Bila bi zadovoljena forma koju smo "trpeli"dvanaest godina u kojima nismo imali nista drugo do laznih obecanja i nadanja.Gradjani ipak nisu "masa"koju ce modelirati ti pojedinci.A prica da su svi koji podrzavaju ovu Vladu botovi je pomalo nozbiljna i uvredljiva.

  10. Izgleda da projekat pronalaženja dlake u jajetu Vučićevih izjava, radi punom parom, Traženje negativnih nijansi, i dubljeg negativnog značenja, ne prestaje kod nekih autora.

  11. Nije mi jasno zašto je ovo bitna vest za Srbiju.Vučićevi botovi ispaljuju itd. nebitno nisu jedini koji promaše ,,temu,, najveći DS bot ““““gospodin““““ Draža Petroviuć, nepogrešivo promaši temu.Uzgred vi niste napisali niti jedan iole afirmativan članak o Vučiću.Šta god njegovi botovi napisali na vašem linku nisu promašili.

  12. Ako podrzavam Vucica odmah sam "bot"? Svasta…ostavljam komentare na raznim portalima jer sam uglavnom na netu, takav mi je posao. A Vucica cu uvek pohvaliti jer cenim trud rad i marljivost.

  13. Neko s eovde ozbiljno razboleo od bolesti zvane antiprotivan sam i hocu da moj narod pati..Sve sto je covek dpobro uradio a toga stvarno ima podosta , jedna te ista ekipa negira a oni se zovu zuti trolovi ili zuti botovi, a prebacivanjem lopte u tuđe dvoriste nikada nece doci na vlast.

  14. Kako onda nazivate one koji pisu protiv njega?! Cinjenica je da oni pisu u necije ime! Cim procitam rec bot , sendvici, odmah mi je jasno da ti isti ne koriste svoju glavu. Vredjati nekog , zar za to treba pameti i mozga?!

  15. Kakvi bre Vucicevi botovi, ja vidim hiljade botova opozicije koji uz podrsku medija samo pljuju po Vucicu , vec mi to postalo nekako normalno, cim objave vest, bez obzira sto je to cak i realno odlicna vest za Srbiju oni odma napadaju . To se ne moze sakriti ….. e to je ziva istina.

  16. Covek se toliko trudi za dobrobit naroda i to se jasno vidi. A ovi lazovi mogu samo da pisu u prazno.

  17. Vucic treba da bude zadovoljan svojim mandatom. Mnogo toga je ucinio za svoju zemlju. Mnogo ce jos i uciniti.

  18. Narod hvali Aleksandra jer primecuju njegov rad i napredak koji je nasa zemlja ostvarila od kad je on premijer. Ljubomornim i zavidnim ljudima je svaka pohvala na racun premijera trn u oku!

  19. Najlakse je svakog ko podrzi premijera azvati "botom", a najteze je svo svoje vreme posvetiti narodu, otvaranju fabrika, gradjenju puteva, ulepsavanju malih sela, srediti rupe u budzetu i slicno. Radite nesto pametnije!

  20. "Dajte mi medije i ja ću od jednog naroda napraviti krdo svinja" su reči dr Paul Jozef Gebelsa, političkog oca Aleksandra Vučića, koga jedino može da razume politička majka, dr Vojislav Šešelj.

  21. Znaci onaj ko se ne slaze sa politikom opozicije je ,,bot,,. Nisam znao da se danas tako nazivaju neistomisljenici.

  22. Da li sad ako ja ovde nešto afirmativno napišem na račun Aleksandra Vučića, po automatizmu znači da sam bot? Mislim da je stvorena jedna strašna zavrzlama oko tog pojma, a sve iz razloga jer nekima očito smeta to, što Vučić ima ogromnu podršku među građanima. Pa nisu svi građani botovi pobogu! Mada sumnjam da ćete da mi objavite ovaj komentar.

  23. Kakav besmislen naslov! A sta drugo i ocekivati od trecerazrednih novina koje niko ne kupuje….

  24. Ni mediji, ni botovi ne mogu toliko da uticu na narod.Narod uvek na kraju da svoju ocenu.

  25. Ekspoze je bio sasvim na mestu, nekome je ocigledno zasmetao cim se na to ponovo vracaju.

  26. Što ga vi više napadate, on sve više zadobija poverenje građana…pa samo nastavite.

  27. Niko nema pravo da omalovažava građane koji cene i podržavaju Vučićevu politiku i način na koji je on sprovodi. Ovo govori o onome ko ovo piše, a ne o Vučiću! Jesam li ja sada bot?

  28. He he he, kakav cirkus, prvi put u novijoj istoriji botovi pokušavaju da Hajmlihovim manevrom spasu botove od čorbe koju su sami zakuvali.

  29. Izgleda, niko ovde ne cita tekst! Ljudi, kratkog vida, ostavljaju komentare na osnovu naslova.

  30. Ko su botovi? Šta su botovi? Predstavnici naroda koji su ušli u Narodnu skupštinu trebalo bi da se ponašaju onako kako dolikuje zvanju – narodni poslanik. Nepoštovanjem skupštinske većine pokazuju nekulturu, omalovažavaju zvanje i podstiču nedisciplinu. Pitam se čemu to vodi?

  31. Ovo je klasična opoziciona demagogija, jer oni za trajanje njihovih mandata apsolutno ništa nisu za narod uradili, sem što su napunili svoje džepove i bankovne račune. Neka im se vidi imovinska karta od ““00 do kraja njihove vladavine!

  32. Božžidare,ne se sekiraj biće čišćenja Hilari snega.Biće ti srculence na mestu.A,šta misliš.Botovi botuju Hilarka putuje.Štaćeš,na Savski most i ispusti jeda primalni krik.

  33. AV je uspeo,kao niko pre njega, da zaplaši sve "hrabre" Srbe!-Najjadniji su "studenti"!

  34. Ocigledno je da nemate vise sta da kazete, nemate dokaz za svoje lazne price, pa se hvataju za staru pricu o botovima.

  35. Koliko vidim sve što izgovori ili uradi Vučić ili neko od njegovih saradnika odmah se dočeka na kritiku, pa zašto gospodo drga ako ste tako bili sposobni i pametni zasto niste uradili nesto u vremenu pre dolaska Vučića.Bitno je da ste se uhvatili kritika to Vam je najlakse.

  36. Ne mogu da verujem koliko su glupi botovi! Znao sam da jesu, ali ovoliko… Odlican tekst.

  37. @ Milić Goca : Ova mlada dama tvrdi da je fama o botovima stvarno smešna ! Njoj je možda sve smešno , ali običan narod je na velikim mukama , leže gladan ustaje gladan . Čist darvinizam , borba za opstanak , dok na drugoj strani vrh vlasti i njihovi sateliti se užasno obogatiše . A što se tiče botovske brigade istina je sledeća : ima ih 4000 , raspoređeni su po celoj Srbiji , po regionima , po javnim preduzećima sa platom od 45-90 000 dinara . To vas je jedna vaša raskrinkala , bot-pokajnik i znači to je istina ,a ne ovo što piše grupa od 40 botova , kao na primer ovde u Danasu . I koga vi botovi branite ? Branite Vučića koji nam je nezakonito ukrao penzije ( meni 15 % ) i omladini plate , a poreze je digao pod oblake i koji je po kreativnosti nadmašio Gebelsovu mašineriju . Gebels je za Velikog Vođu mala beba !

  38. Mozete da napadate premijera koliko god hocete. Narod ce ponovo pokazati uz koga je. A cinjenica je da nismo nikada imali boljeg premijera, koji radi samo i jedino za interes gradjana Srbije.

  39. Ако вам је добро-онда ништа. Како мођете да подржавате нешто чега нема Мислите! Мислите1 Љуудиииии!

  40. Vama je svako ko postije Aleksandra Vucica bot,Vucic radi svoj posao maksimalno profesionalno,iza njegovog rada se vide rezultati,ne moze se preko noci,jer je Tadic unistio zemlju,a i ovi pre njega,da smo ranije imali ljude kao sto je Vucic mi bi bili moderna drzava!

  41. Šta je Boža hteo da kaže, ni on ne zna, samo da ima članak i zaradi koji kvinsliški dinar.

  42. Što bi botovi bili mirni kada Danas može non stop da laže, a Danas je neka javnost i obavezan da poštuje etiku i kodeks novinarstva, botovi to ne moraju.

  43. Šta Danas ima da razmišlja o botovima, neka misli o činjenicama u svojim člancima a ne da stalno radi za kvinsliške novce, laže i maže i pljuje po gradjanima Srbije i Srbiji.

  44. Dakle, vaš cilj je da pecate one koji se javljaju na reč bot i vršite eksperimente da li su pažljivi čitaoci? Hm…Samo, nije svako ko podržava Vučića bot. Jer, ako toako mislite, onda vam više od pola Srbije čine botovi.

  45. Botovi ne postoje ali građani koji podržavaju Vučića postoje i to očigledno mnogima smeta!

  46. Au, nisam znao da ima toliko botova nihilista. "Botovi ne postoje" im je glavna pesmica. Kad bi bili egzistencijalni nihilisti i ukinuli svoje postojanje, bilo bi nam draže.

  47. Botovi,paljba sa Danasovog portala.Komentari su vam besmislenu i poprilicno glupavi.Zadnje vreme doslo,Mican podneo krivicnu prijavu protiv Jelene Macic,hahahaha!

  48. Eksperiment uspeo i pokazuje da "oni koji misle tudjom glavom" odmile nazvani botovi a od nemile sendvicari, ne zalaze dublje od naslova i fotografije sa (kompromitujucim) nato znakom, unapred osmisljenim komentarima da je clanak "uvreda" za Vucica, drzavu i narod.

  49. Marija

    11. januar 2017.

    Ovi novinari svakodnevno ispaljuju lazne vesti, pa ih narod opet trpi. Ne cita se istina, vec se svi utrkuju da vest bude prva.
    Botu,ceo tekst su Vucicevi citati HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Znaci po tebi Vucic laze? Al““ su vas izvozali novinari a botovi juuuuriiis! E moj frizeru iz Loznice

Ostavite komentar


Politika

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja! 10

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prvoj objavi na Instagramu nakon povratka iz Njujorka, gde je vodio diplomatsku akciju protiv usvajanja Rezolucije UN o Srebrenici, objavio je fotografiju sa Ketrin Ešton, bivšom visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.