Vučićevi tabloidni dobošari najavljuju novo doba za Srbiju: Boris Varga o odlaganju obraćanja predsednika

Ostavite komentar


  1. Juče je bio jedan razlog, danas je drugi. Prekjuče deset različitih „analitičara“ tvrdi kako „provereno“ znaju šta se dešava, a svi imaju različite „informacije“. I tako svaki dan, dvadeset „stručnjaka“ puta po tri različitih mišljenja. Istraživačko novinarstvo?

  2. Што рече господин Вукадиновић, постоји и опција оставке, па ако госпон председник мисли да је притисак неиздржив нека поднесе оставку па ће се наћи неко други који Западу може рећи ВЕЛИКО НЕ !

  3. @Vladdimir
    Analitičari i služe da analiziraju i imaju mišljenje na osnovu dostupnih informacija.

  4. A čiji ste vi dobošari, gospodo iz Danasa? Toliko ste na niskw grane pali da je ispod časti i pisati ovde konentar!

  5. Ispod casti da napises a ipak napises poruku? Dok god nam je takvih“karaktera“bicemo ovde,gde smo! U AMBISU!!

  6. Vidi face, nema kebare, bakarec. Kome da se smejemo sad, verovatno ima i tu komicara.

  7. U sredu dolazi u Berlin.Kod Trampa je sedeo na cini mi se na nekoj kafanskoj stolici ,kod Olaf solca , mislim da ce biti bolje ,da sedi na klupi

  8. Ne bih ja bio u Vučićevoj koži u ovom trenutku. Bilo kakava odluka da se donese, biće teška i kakva god daje, biće kritikovan ili od strane rusofobila ili od prozapadnjaka.

  9. Vec 30 godina Vucic glumetara ,vara i laze Srbiju.Sta jos treba da uradi da shvatimo da je on Titoisticki izdanak i nastavljac te Ustasoidne politike.Sve sto je ursdio u zadnjih 10 godina to potvrdjuje.

  10. Vučić se drži turske tradicije: biti vazal. Ruski ili zapadnjački nije bitno. Samo da si uz skute nekog gazde.Podanički mentalitet

  11. Ljubice, nemojte da se nervirate, pređite na neki tabloid i čitajte ono što vam prija.

  12. Jel ima neka grupna slika Vucica a da nema na njemu Dodika.Prilepio se kao pijavica.

  13. Za razliku od drugih i napravili su puno…zasto kriticari voze novim auto putevima, zasto traze mjesto za svoje srodnike u losim fabrikama????

  14. @Brzi, prosvetli nas, koji je to autoput kompletno završen. Po broju „otvaranja“, ima ih zaista dosta. Jedino što su to deonice nekog od njih ali ne celog autoputa.

  15. Novo doba?Opet Vuciceva caka za ludake.Verovatno priznanje Kosova,zvanicno,sankcije Rusiji.Vidimo poslednjih dana po prodavnicama,kako je pocelo novo lopovsko doba!

  16. Nema on s kim da sastavi proevropsku vladu. Ne samo SPS, on ima problem i unutar svoje koalicije. Ako ne sastavi proevropsku vladu, Srbija se gasi.

  17. A, ‘oće li ta njegova predstava biti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu?!!!

Ostavite komentar


Politika

Milica Đurđević Stamenkovski: Srbija i Republika Srpska su jedna porodica 10

Milica Đurđević Stamenkovski: Srbija i Republika Srpska su jedna porodica

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas na Fruškoj gori da su Srbija i Republika Srpska jedna porodica i da je upravo ta povezanost doprinela zajedničkom nastupu "na međunarodnoj pozornici gde se branila čast, dostojanstvo i nacionalni ponos", saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.