Vučićevih 15 minuta sa Trampom – novo političko vreme

Ostavite komentar


  1. Tramp kao da je ministar inostranih poslova izraela. Zar je narod izraela toliko uticajan, da kontrolise americke izbore. Svaka cast.

    1. Najači lobiji u USA

      1. Feministički
      2. Jevrejski
      3.Naftni
      4. Oružni proizvodni
      5.NRA
      6. Gej lobi

  2. Sve i tačno i jasno rečeno: aranžman u tipično Trampovom stilu – van uobičajenih diplomatskih standarda i rituala, haotičan po sadržaju, više papazjanija po temama i motivima, sa najviše za samog Trampa pred izbore (Hezbolah, 5 G, Izrael…). Efekti: Srbija u američkim očima partner, kritike iz EU ( Fajon !) gube na značaju, Kosovari prinudjeni da se strpe, šamarcic „braći“ Šou i Putinu… Za koju godinu, ode Srbija u NATO … zivi bili pa videli

  3. Dosta pozitivnog i vrlo malo negativnog koje može da se vremenom ispegla a ne da nas dovede u sukob sa pola sveta kako navodi Veselinović, dok bi u suprotnom situacija po pitanju nezavisnosti Kosova bila bezizlazna.

  4. Toliko negativnih komentara bez argumenata. Cemu ta mrznja? Istina je da je ovaj sporazum odlican za nasu zemlju.

    1. za Srbiju, Kinu i Rusiju je izuzetno stetan. A za vasu zemlju je mozda koristan

    2. Predsednik Srbije je potpisao sporazum sa premijerom srpske pokrajine. U Americi. Kada budem pričao unucima…

  5. Toliko me interesuje reakcija Trampa kada bude posetio Pristinu i kada bude ugledao Klintonov spomenik, i ko zna sta jos iz bivse americke postave . Morace da ga vodaju sporednim ulicama da ne bi rekacija zasmejala celi svet . On je jako simpatican lik .

  6. Kako se ovaj pisac izlupetao. Kakve duge pripreme, perfektno izveden proces, Trampov biznismen stil. Da li neko pismen prati sta se radi u US. Tramp da ima biznis uspeha ne bi bankotirao vise puta i unistio investitore, ne bi bio optuze kao prevarant i vodi preko 4000 sudskih sporova, ne bi dugovao izvodjacima radova milione dolara, ne bi bio na crnim listava skoro svi banaka sa izuzetkom Doiche Bank, koja je takodje osudjena na visoke kazne za pranje mafijaskih para. Tramp je skoro 4 godine u Beloj Kuci i stvorio apsolutni haos. I sada iz ovog teksta treba da zakljucimo kako je Tramp sve smislio da bi Vucica proglasio liderom Balkana. Neverovatne gluposti.

  7. Nije uzaludno izgubljeno vreme g. E.R. KOSOVO ce u nekoj eventuslnom MINISHENGENU hoce samo kao DRZAVA a u tom izgubljenom vremenu, u sastancima, nije joj nudjen STO DRZAVE vec STO JUZNE SRBSKE POKRSINE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.