Vučiću ne ide u prilog otvoreni sukob sa Stefanovićem

Kakve bi mogle biti političke posledice sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


    1. su oči postale gladne??!! A onda je gladnog teško nahraniti. A i ruka se izgleda nešto preračunala – ili joj se učinilo da od nekih drugih može imati veću korist.

  1. Klupko je počelo lagano da se odmotava, maske padaju, a umešanost u kriminalne radnje se polako razokriva

  2. I ovo je deo rijalitija pod nazivom „AV/AV i kolibrici-pionircici“, osim ako ova decurlija nije zloupotrebljena poput svega ostalog u sluzbi gebelske propagande ovog SNS firera. Licno bih pozeleo doticnom da mu ovo bude poslednji rodjendan na slobodi a da sve ostale provede u nekoj „zatvorskoj jedinici“ u ZABELI.

  3. O čemu vi pišete? Klasično spinovanje i izmisljanje novih tema da bi se prikrile teške afere na koje ni Evropa više ne može da ćuti.

    1. tesko Srbiji ako nas evropa brani a jos teze sa domacim lesinarima i izdaicama

  4. Radice sudovi Republike Srbije i za jednog i za drugog. U strahu su im velike oci.

  5. Vucicu istice rok za priznavanje Kosova i Metohije, koje je inace obecao i nece prezati ni od potpunog zakljucavanja i zabrane kretanja i okupljanja niti od bilo koje nepodobstine koja bi mogla da ga zastiti od gneva naroda. Tako da i ministar dr Stefanovic Nebojsa lako moze postati kolaterarna steta ako se nadje na putu Vuciceve odbrane i zastite. Mislite o tome.

      1. Valjda se rec Kosovo pise velikim slovom ? I valjda ne postoji na kraju recenice, 15 znakova pitanja , vec samo jedan, po pravilima interpunkcije u pravopisu srpskog knjizevnog jezika.

  6. Teško je komentarisati špekulacije za koje nikada nisam čuo.Sad čujem da je Stefanović govorio nešto protiv Vučića i obrnuto….Voleo bih da autor teksta objavi govore i pisanja kada se to desilo.

    1. A, ne, nije isto!
      Tamo se to vrlo brižljivo organizuje na vrhu države, a ovde je to bilo potpuno spontano: dečica potpuno sama, bez da im je iko od odraslih bilo šta rekao, sakupila pare od svojih malih džeparac i kupila tortu, iznajmila salu, nabavila kostime i uvežbala pesmu za svog Jedinog i Najdražeg PreCednika!
      A dogodine ta ista preduzmljiva dečica – organizovaće štafetu i njen doček i uručivanje uz slet na stadionu!

  7. Vladimir Orlić, Bata Jugović, Dule Savić (u ofsajdu)… muka mi je

  8. Šteta što je zbog korone bio odložen slet povodom rođendana predsednika.
    Šoku Vučić, biće još rođendana, napravićemo slet bolji nego u Servernoj Koreji.

  9. Pa morao bi av da makne kuma Kokezu.
    Da ovaj ne bi njega kao on kuma Voju i koma Tomu.
    Stara srpska tradicija.
    A rođendan sa djecom, to je njegov nivo.

  10. Svojevremeno sam jedva čekao povratak Šešelja iz Haga. Znao je sve o gadostima, lopovlucima, mešetarenjima i izdajama koje su Vučić i Nikolić počinili i bilo mi je logično da ih on po povratku politički „sahrani“, jer su ga izdali i odbacili kao staru krpu. Na žalost, moram da priznam da sam bio naivan. Jeste to što sam očekivao bilo logično, ali je još logičnije bilo da Šešelj neće smeti da iznese ni jednu ozbiljniju prljavštinu. Prvo zato što je Vučić imao (i ima) apsolutnu vlast, a drugo što bi na taj način inkriminisao i sebe, jer je kao njihov šef i sam učestvovao u svim tim nedelima. Tako je i bilo, a i danas jeste. Pljuvanje po Nikoliću koji je i nebitan i nemoćan i to za benigne stvari i dil sa Vučićem. Šešelju pare i promocija u medijima, a Vučiću mir i politička podrška. Zašto ovo ovde pišem? Pa zato što je slična situacija i sada sa Vučićem i Stefanovićem. Ne može Stefanović da zaglavi zbog kriminala a da njegov šef Vučić ostane čist i prođe kroz sve to bez ozbiljne štete po sebe lično. Zato će se sve završiti bez velike bure . Stefanović će na ovaj, ili onaj način, ostati bez visokih funkcija, to je neminovno, ali ne i bez onoga što je do sada „zaradio“ i bez mogućnosti da i dalje „zarađuje“, makar to bilo i neuporedivo skromnije od onoga na šta je navikao. I najbitnije, niko ga neće ni privoditi, a kamo li dati na sud za bilo koje ozbiljno delo.

    1. U mom selu kažu-„ako ‘oćeš istinu da kriješ,ti je stavi na
      videlo“
      Tako ti je i sa ovim i svim
      ostalim zavrzlamama
      koje nam servira SNS.
      I to odlično rade,uspevaju
      kod „slepe“,besčasne i
      kukavice.
      Al’ to nije problem.
      To je zamajavanje.
      Oni kažu,mi nismo dobri
      ali ovi drugi su
      najgori.I to traje.
      A,glavno pitanje je,
      šta bi sa gradjanskom
      Srbijom?
      Evo šta.Oni(SNS)se drže
      one turske -„čije ovce
      toga i livada“
      E,ko je tu „ovčar“,ko
      je gazda,ko su ovce?
      Kad to rešimo,
      rešićemo mnogo toga.
      Bićemo svoj na svome.

    2. Kao prvo, ne znamo ni da li je tačno da postoji sukob između njih, jer taj sukob opozicija gura već 3-4 godine, pa se ništa i dalje ne dešava. Kao što još od 2012. guraju priču da Vučić samo što ne prizna Kosovo, jer je to obećao, a vidimo da je situacija u maniru „još ga dava“. Kao drugo, čak i da je sve to tačno, a za krađe i međusobno držanje u šaci me uopšte ne bi čudilo, skroz ste u pravu da bi se pre dogovorili, neko da oboje padnu.

  11. Čistka se zapravo svodi na postepeno preuzimanje poslova koje vode ljudi iz beogradskog odbora stranke bliski stefanoviću. Zato ovo traje. On će na kraju ostati sam i bezopasan. Onda ga nema u sledećoj rekonstrukciji i to je to.

  12. Da nema 20tak Vučićevih botova,. Mora da su se napili za Vučićev rođendan pa kasne na posao

  13. Ne verujem da bilo ko od vas, koji misle da neće biti smenjen Nebojša iz Beograda, sme da stavi opkladu na to.

  14. Borba za prevlast u SNS-u je razlog zašto se diže prašine bez neke velike potrebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.