Vuk Jeremić: Janković je taj koji vuče bele figure

Predsednik Narodne stranke i bivši šef srpske diplomatije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Bravo,to je kombinacija koja dobija izbore,ali samo ako ne bude opet izbornih krađa.U Srbiji još uvek ima neslaganja između broja stanovnika i glasača,na zadnjim izborima ispalo je da ima oko 400 000 maloletnika u celoj Srbiji.Samo treba pomnožiti 65 000 rođenih godišnje sa brojem 17 i dobiti broj maloletnika.

  2. Vi mislite da he Narod ,figura ,tako dozivljavate drustvo ,gde se figure povlace I bacaju sa table.Dada drugo da se ocekuje of kadrova BIA I kadrova gospodiba Tadica ,koji he samo za nijansu drugaciji of gospodina Vucica.nacelno ste kao stuktura isti samo gas dele nijanse.sa ovakvim politickim kadrovima ciji comet he birokratija I to SUV birokratizasm ,nece niti promenade ovog sistema,zapravo se kandidujete da preuzmete polozaje ovog rezima ,nista drugo.

  3. Daj nam Plan Rada Ideje
    Sta cete uraditi promeniti ako dodjete na Vlasti
    A vi se Konstantno Sepurite na Televiziji i u Novinama
    A Program ideje Pojela Maca
    Hocu da cujem Vase Ideje
    Da bih Mogao da glasam za vas

  4. Vučić baš nema sreće sa opozicijom, protivnici su mu sve sami ubice, lopovi i pljačkaši, moraće još dugo da vlada dok ovi ne izumru jer većina u pravosudju a i medijima je još uvek pod njihovom kontrolom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.