Vuk Jeremić ponovo na čelu Narodne stranke

Ostavite komentar


      1. A,kad je to Jeremić prikupio potpise i oformio stranku?Kad kupiš nešto,onda je to tvoje,tako i Jeremić…normalno je da on bude predsednik stranke koju je kupio.Ne zaboravite…kad je sam izašao na predsedničke izbore imao je 5,6%,Janković 17%,sad svi zajedno u SzS-u nemaju ni 7%,i to je njima “uspeh“ u političkom životu?

    1. Vera,kako da napusti nešto što je kupio?Sećaš li se ti,da li je sakupio 10 000 potpisa?Pa,nije,lakše mu bilo da kupi stranku,i ti sad očekuješ da je prepusti pametnijem od sebe?

  1. To je jedino zasta Vuk moze biti izabran za Predsednika.mislim da mu kandidatura za predsednika kucnog saveta ne bi prosla.

  2. Vuk Jeremić ponovo na čelu Narodne stranke.Sad je bar svima jasno da Narodna stranka definitivno nestaje sa politicke scene.

  3. Savetnik, bez radnog mesta, sumnjive imovine i bankovnog racuna, profesionalni ucesnik konkursa na savetnicka mesta, hoce opet u vlast, protiv Evrope, demokratije, bez resenja Kosmeta. Gori i opasniji i od nesrece srpskog naroda, Vucica. Ne sme taj ni blizu vlasti, taj demagog i teski hohstapler.

  4. I sta sad ????? Kuda ovo vodi.Postao je predsednik stranke.U najboljem slucaju ce da postane poslanik , ako bude imao cenzus / imace posle imunitet i cica mica gotova prica.

  5. narodnjaci se unapred kompromituju prihvatanjem u stranku i izborom za podpredsednika stranke osobe kao sto je Sandra Raskovic, jedna od ispusenih lula, preletac i politicar sa iskljucovo licnim imteresom. Time sve lepe poruke o postenju gospodina Kovacevica padaju u vodu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.