Vuk Jeremić: Vučić ne sme ni da mrdne

Ostavite komentar


  1. Јеремићу – тачно је, Вучић не сме да мрдне али зато ти мрдаш за обојицу.

  2. Au ! Šta čovek napriča !? Pozvaće ga Vučko za ministra spoljnih poslova umesto Dakija za dve godine … garant.

  3. Vratiti kosovo dijalogom pod jurisdikcijom srbije. E baš je i albanski narod na kosovo razmišljao o tome. E sad neko će da kaže ko njih pita. Podsetimo se da smo ih jednom probali ne pitat pa smo dobili znamo dobro šta. I kako misliš onda. To ti je prazna priča druže. Od toga pod ovim okolnostima nema ništa. Jedino ako se ikad promene okolnosti u našu korist u slučaju da amerika i zapad okrenu ledja kosovu, drugačije ne bogami. Ili drugo, ako bi se nekim slučajem srbija okrenula zapadu i americi 100 % a oni to poverovali a okrene srbija ledja rusiji 100%, i onda sigurno da bi amerika i zapad pustili kosovo niz vodu jel bi imali veću korist od srbije sa 6 – 7 miliona stanovnika i mnogo jačom ekonomijom i potencijalom nego od kosova, znači i ekonomski i strateški i na svaki način bi imali veću korist od srbije nego od kosova. A ovako dok smo proruski orijentisani, kfor ( nato ) i bondstil na kosovo mi možemo samo da pevamo o kosovu, i da vičemo kako je kosovo srbija, dizati vojsku i primaći granici sa kosovom i nazad, jel na kosovo da udje ni u snu, a za to se niko ne sekira jel znaju to je za unutraśnju upotrebu. Toliko.

  4. Ima sve što poželi, radi šta hoće, putuje kuda hoće… Samo mu fali da nauči da ćuti. Čim zine, ili slaže, ili izvali neku glupost.

  5. “Reintegracija Kosova” u pravni poredak Srbije… Jeremić prenebregavanjem činjenice da većinsko albansko stanovništvo to ne želi uopšte se ne razlikuje od Vučića, SNS, SRS, Zavetnika, Dveri i drugih “ zaboravnih”.

  6. Albanci na Kosovu ne žele.da žive u zajedničkoj državi sa nama.A i mnogi od nas bi najradije da ne živi ovde već negde drugde. Dokle ćemo biti taoci već decenijama promašenih politika po pitanju Kosova,koje su samo pogoršavale stvari i pomagale opstanak kriminalne vlasti.

  7. Borba vlasti da ostanu na blast, i borba opozicije da dodje na vlast i jedni i drugi zive dobrooo plase narod praznim pistolkem nadam se da narod vidi prevarante u Srbiji koju unistavaju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.